Film o Hanu Solovi odhalí původ jeho jména a ukáže setkání s Chewbaccou

mad
25. 3. 2017 9:44
Bob Iger ze studia Disney odhalil divákům řadu novinek o chystaných filmech ze světa Star Wars. Fanoušky ujistil, že mrtvá Carrie Fisherová nebude digitálně oživena a ve filmu se objeví v řadě scén, neboť je stihla dotočit před svou smrtí. Film o Hanu Solovi prozradí, jak přišel slavný pašerák ke svému jménu a jak potkal "jistého Wookie".
Štáb filmu na první fotografii
Štáb filmu na první fotografii | Foto: Disney

Bob Iger, ředitel studia Disney, poodhalil informace o nových Star Wars filmech, píše server Variety.

Iger již zhlédl Epizodu VIII a přiblížil, jak snímek ovlivnila smrt Carrie Fisherové, která nečekaně zemřela koncem roku 2016 a ve filmu měla důležitou roli. "Neměníme osmičku, abychom se vyrovnali s její smrtí. Její part ve filmu zůstává," vysvětlil. Herečka totiž stihla dotočit své scény.

Osmý díl nazvaný Star Wars: Poslední z Jediů režíruje Rian Johnson (Looper) a do českých kin dorazí 14. prosince.

Diváci také byli ujištěni, že byť v Rogue One: Star Wars Story (2016) se objevilo několik digitálně oživených postav, tak s Fisherovou to nemá studio Disney v plánu.

Iger přiblížil i film o mladém Hanu Solovi (Alden Ehrenreich). Snímek se bude odehrávat mezi 18. a 24. rokem jeho života a odkryje "získání určitého plavidla a setkání s určitým Wookiem". Dodal také, že fanoušci zjistí, jak Han přišel ke svému jménu.

Zatím nepojmenovaný snímek dorazí do kin v květnu 2018. Režírují jej Phil Lord a Christopher Miller, kteří natočili například LEGO příběh (2014) nebo 21 Jump Street (2012).

Digitální technologie budou sloužit výhradně k tomu, aby bylo možné dokončit roztočené filmy zesnulých hvězd, tvrdí redaktor Martin Svoboda. | Video: Martin Svoboda
 

Právě se děje

Další zprávy