Favoritem pro roli mladého Hana Sola v pokračování Hvězdných válek je Ehrenreich

jaz
14. 4. 2016 15:49
Producenti Star Wars hledají ideálního představitele mladého Hana Sola. Podle zákulisních informací roli získá šestadvacetiletý americký herec Alden Ehrenreich. Film má premiéru 25. května 2018.
Foto: Warner Bros. / LucasFilm

Společnost Disney hledá talentovaného, ale ne příliš známého herce, který by ztvárnil mladého Hana Sola. Zatím se rýsuje jeden nástupce Harrisona Forda, a tím je Alden Ehrenreich. Zprávu přinesl server DeadLine.

Ze začátku se hovořilo o Anthonym Ingruberovi, který si mladého Harrisona Forda zahrál již v dramatu Věčně mladá. Na kamerových zkouškách ale dominovala jména jako Taron Egerton, který hrál například v životopisném thrilleru Legendy zločinu, nebo Jack Reynor. Producenty nakonec nejvíc nadchnul svým výkonem až Alden Ehrenreich, který je momentálně volbou číslo jedna.

Ehrenreich je šestadvacetiletý Američan pocházející z Los Angeles a kariéru má teprve před sebou. Naposledy se objevil v komedii bratří Coenů Ave, Caesar!, a v současnosti pracuje na dramatu Warrena Beattyho o americkém průmyslníkovi Howardu Hughesovi.

Herec ani studio Disney zatím nic oficiálně nepotvrdili.

Produkce filmu o Hanu Solovi se ujme Kathleen Kennedyová a režie Phil Lord a Christopher Miller, kteří již společně spolupracovali na filmu Lego příběh. Scénář má na starosti Lawrence Kasdan, který je podepsaný pod staršími epizodami Star Wars nebo Dobyvateli ztracené archy. 

Nového filmu ze světa Hvězdných válek se fanoušci dočkají již 16. prosince. Následovat bude 15. prosince 2017 Star Wars: Epizoda VIII, v roce 2018 se objeví již zmiňovaný film o Hanu Solovi, o rok později Star Wars: Epizoda IX a zatím poslední ohlášený díl na rok 2020.

Do kin vstupuje sedmá epizoda Star Wars: Síla se probouzí. Jak velký fenomén to je, zjistil Filip Horký. Strávil večer se skalními fanoušky Star Wars. | Video: DVTV
 

Právě se děje

Další zprávy