Do kin se nejvíc chodí na českou komedii Signál s Dykem

MD
21. 2. 2012 8:28
Na jaké filmy se třetí únorový víkend chodilo nejvíce?
Vojtěch Dyk a Kryštof Hádek v komedii Signál
Vojtěch Dyk a Kryštof Hádek v komedii Signál | Foto: Bontonfilm

Po měsíci byla z vrcholu žebříčku nejnavštěvovanějších filmů sesazena komedie Milana Cieslara Láska je láska. První příčku obsadila jiná česká komedie - a to Signál s Vojtěchem Dykem a Kryštofem Hádkem. Film přes víkend zhlédlo 35 tisíc diváků, kteří v pokladnách kin nechali 4 miliony 683 tisíc korun.

Na druhém místě je americký dobrodružný snímek Cesta na tajuplný ostrov 2 s Dwaynem Johnsonem. O víkendu jej zhlédlo necelých 21 tisíc diváků, za něž film utržil 3 miliony 409 tisíc korun.

Ve 3D nově uvedená první epizoda Hvězdných válek s podtitulem Skrytá hrozba klesla z druhého místa na čtvrté. Film z kultovní série Goerge Lucase si nenechalo ujít 5419 diváků, což je o polovinu méně než minulý týden.

Film Hugo a jeho velký objev režiséra Martina Scorseseho, který je poctou kinematografii, se tři tři týdny po premiéře umístil na páté pozici s 3770 diváky za víkend.

Animovaný Kocour v botách se zdá být nesmrtelným. Po dvanácti týdnech od premiéry se stále drží v žebříčku, tentokrát klesnul o jednu příčku na deváté místo. Přes víkend film zhlédlo 3604 diváků. Doposud snímek vidělo téměř 244 tisíc lidí.

Na deset Oscarů nominovaný černobílý film Umělec do kin příliš netáhne. Premiérově nasazený snímek vidělo pouze 2420 diváků, což pro film znamená třináctou příčku.

Žebříček asi brzy opustí čtvrtý film režiséra a herce George Clooneyho Den zrady, který je nyní na osmnáctém místě. Druhý týden od premiéry drama z volebního prostředí zhlédlo jen 1194 diváků. 

 

Právě se děje

Další zprávy