Depp a Verbinski dotáhli Lone Rangera k traileru

Kultura Kultura
3. 10. 2012 14:40
Podívejte se na první ukázku a fotografie
Johnny Depp (vlevo) a Armie Hammer.
Johnny Depp (vlevo) a Armie Hammer. | Foto: MSN

Praha - Úspěšná trojka z Pirátů z Karibiku - Johnny Depp (Temné stíny, Rumový deník), režisér Gore Verbinski (Rango) a producent Jerry Bruckheimer - má zřejmě se svým nejnovějším projektem The Lone Ranger nejhorší za sebou. Film přestává obestírat tajemství a obcházet strašidlo "prokletého filmu", který nejde dokončit, protože studio zastavilo přísun dalších financí do překročeného megarozpočtu. 

Britský server MSN zveřejnil nové fotografie a k dispozici je také první teaser. A tak se zdá, že Disney snímek dotlačí do kin. Česká premiéra je už naplánovaná na 4. července 2013.

Remake mimo Ameriku naprosto neznámého seriálového příběhu o samozvaném texaském strážci zákona se škraboškou na tváři (Arnie Hammer) a jeho příteli, indiánu Tontovi (Depp), měl ovšem namále, protože Disney nechtěl dovolit další kasovní propadák. The Lone Ranger měl rozpínající se rozpočet, který se zřejmě podařilo zastavit zhruba na hranici 300 milionů dolarů. Gigantická suma je už ovšem vydaná, a proto nezbývá než počkat do příštího roku na obchodní výsledek.

Nejlepší předpoklady na úspěch Lone Rangera podpoří v dalších rolích Tom Wilkinson, Helena Bonham Carterová (Harry Potter a Relikvie smrti) nebo William Fichtner (seriál Útěk z vězení). Scénář k Lone Rangerovi napsali Ted Elliott (Piráti z Karibiku), Justin Haythe (Nouzový východ) a Terry Rossio (Déjà Vu).

 

 

 

 

Právě se děje

Další zprávy