Novým osudovým mužem těhotné Bridget Jonesové se stane svůdník Dempsey z Chirurgů

ČTK ČTK
14. 9. 2015 8:30
Americký herec Patrick Dempsey si zahraje v novém filmu o Bridget Jonesové, zřejmě tak vystřídá Hugha Granta, spekulují zahraniční média. Právníka Marka Darcyho si po boku Renée Zellwegerové znovu zahraje herec Colin Firth. Film bude mít premiéru příští rok.
Colin Firth, Renée Zellweger a Hugh Grant ve snímku Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
Colin Firth, Renée Zellweger a Hugh Grant ve snímku Bridget Jonesová - S rozumem v koncích | Foto: Universal Pictures

Los Angeles - Americký herec Patrick Dempsey, známý především ze seriálu Chirurgové, si patrně zahraje v nejnovějším filmu o Bridget Jonesové. Ve třetím pokračování dobrodružství proslulé baculky se ale podle amerických médií neobjeví Hugh Grant, který hrál v předchozích dvou dílech.

Snímek Bridget Jones's Baby by měl do kin přijít příští rok.

Naopak Colin Firth si svou roli Bridgetina milence a úspěšného právníka Marka Darcyho ponechá. Zápletka filmu zatím nebyla podle serveru Deadline.com zveřejněna. Ví se prý pouze to, že hlavní hrdinka - opět v podání Renée Zellwegerové - je po čtyřicítce "neočekávaně v očekávání".

Není ani jasné, jakou roli případně dostane Dempsey. Spekuluje se ale o tom, že převezme roli Hugha Granta alias rozevlátého proutníka Daniela Cleavera a děj se bude točit kolem otcovství Bridgetina dítěte.

Natáčení by mělo začít v příštích týdnech. Snímek bude režírovat Sharon Maguireová, která je podepsaná i pod prvním filmem ze série Deník Bridget Jonesové. Druhý film, Bridget Jonesová - S rozumem v koncích, režírovala Beeban Kidronová.

 

Právě se děje

Další zprávy