Degradovaný Kirk a teroristi. Star Trek má nový trailer

Kultura Kultura
11. 3. 2013 14:48
Podívejte se, kam míří další dobrodružství lodi Enterprise
Foto: Aktuálně.cz

Praha - Start Trek: Do temnoty režiséra  J.J. Abramse odhaluje další detaily. O něco jasněji v novém traileru vidíme teroristický útok, který v Londýně zorganizoval John Harrison (Benedict Cumberbatch). Kirk a poloviční Vulkánec Spock (Zachary Quinto) v akčních scénách klipu několikrát pilotují menší vesmírné plavidlo připomínající spíš Milennium Falcon než obvyklé dopravní prostředky ze Star Treku. 

Kapitána Kirka (Chris Pine) si nadřízení pozvou na kobereček a vyčítají mu neznámou chybu. To se nicméně shoduje se zprávou z Brazilie, kde někteří novináři už údajně viděli prvních 38 minut snímku. Podle jejich svědectví bude Kirk degradován na prvního důstojníka Enterprise poté, co svou loď během záchranné akce odhalí primitivním obyvatelům planety Nibiru. Velení mezihvězdného korábu se poté opět ujme Christopher Pike (Bruce Greenwood), zatímco Spock zamíří na jinou loď.

Britský herec Peter Weller bude podle těchto zpráv představovat admirála Marcuse (zřejmě otce vědecké pracovnice Carol Marcus).

Star Trek: Do temnoty vstupuje do českých kin 13. června 2013. 

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy