David Beckham se vrhá na herectví. Ve filmu řekne jen 13 vět

mad
7. 9. 2015 17:03
Slavný fotbalista David Beckham se objeví v malé roli ve fantasy dramatu o králi Artušovi a rytířích kulatého stolu. Na kritiku je připraven. Přestože ve filmu pronese jen 13 vět, důkladně se na svůj herecký počin připravuje. Snímek připravuje pro příští rok známý režisér Guy Ritchie, který má v plánu natočit celkem šest filmů o králi Artušovi.
David Beckham (BAFTA v Londýně)
David Beckham (BAFTA v Londýně) | Foto: Reuters

PrahaDavid Beckham potvrdil spekulace, že si zahraje v novém filmu Guye Ritchieho, který nyní natáčí snímek Knights of the Roundtable: King Arthur, píše deník The Guardian.

Bývalá fotbalová hvězda bude mít ve fantasy dramatu cameo roli rytíře, kterému se nepodaří vytáhnout Excalibur. Říká, že si je vědom obtíží, které tato kariérní změna může přinést. "Vím, že mnoho sportovců a celebrit se pokusilo hrát a neuspělo," řekl britským The Times.

"Chápu, že je to těžká profese, v níž je potřeba hodně umu a disciplíny. Nechtěl jsem se do toho pustit dřív, dokud jsem se o tom víc nedozvěděl a natrénoval si to. Umím se vyrovnat s hodně věcmi. Jsem známá osobnost a zvykl jsem si na kritiku," vysvětluje Beckham.

Hereckou zkušenost Beckham označil jako "nervydrásající", ale byl spokojen, protože to dopadlo "velmi dobře". "Mám 13 vět a hodně jsem si je nacvičoval. Guy mi poslal někoho, kdo se mnou denně hodinu trénoval," přibližuje Beckham.

Hereckou profesi si vyzkoušeli i jiní fotbalisté, mezi něž patří například Eric Cantona, který si zahrál v dramatu Královna Alžběta (1998) nebo bývalý kapitán waleského národního mužstva Vinny Jones, který získal roli v gangsterce Sbal prachy a vypadni (1998). Tu natočil točil rovněž Guy Ritchie.

Ritchie plánuje celkem šest filmů o králi Artušovi a hlavní roli svěřil Charliemu Hunnamovi (Pacific Rim - Útok na Zemi). Do českých kin snímek dorazí 21. července 2016.

 

Právě se děje

Další zprávy