Daniel Craig se jako Bond musí vrátit. Lidé ho milují, prohlásila Naomie Harrisová

mad
24. 2. 2017 16:19
Herečka Naomie Harrisová, která v bondovkách hraje Moneypenny, tvrdí, že je velká šance, že se Daniel Craig k roli agenta 007 vrátí. Podle Harrisové nemůže Craig ignorovat, že poslední bondovky byly kasovně velmi úspěšné a že lidé si jeho návrat přejí.
Spectre
Spectre | Foto: Sony Pictures

Herečka Naomie Harrisová prohlásila, že návrat Daniela Craiga do role Bonda je velmi pravděpodobný, píše BBC.

Harrisová, která v bondovkách hraje postavu Moneypenny, o filmech s agentem 007 hovořila poté, co získala Řád britského impéria OBE, který jí v Buckinghamském paláci udělila královna Alžběta.

"Myslím si, že je velmi pravděpodobné, že se Daniel vrátí. Je příliš brzy na to, aby se přemýšlelo o někom jiném," uvedla herečka ke spekulacím, podle nichž už se Craig k agentovi 007 vrátit nechce.

"Domnívám se, že fakt, že poslední dvě bondovky Spectre a Skyfall utržily nejvíce ze všech bondovek, dokazuje, že lidé ho jako Bonda milují a touží po tom, aby se vrátil," dodala.

Uvedla také, že Craig může být vůči těmto faktům jen velmi těžko imunní. Podle jejích slov chce návrat herce nejenom dvojice hlavních producentů, ale i celý herecký ansámbl. "Jediný člověk, který potřebuje přesvědčit, je Daniel," uzavřela Harrisová.

Herečka je nominovaná na Oscara za nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli v dramatu Moonlight. Favoritkou je však Viola Davisová za svůj výkon ve filmu Fences, připomíná BBC.

Předávání Oscarů proběhne 26. února v Los Angeles.

Filmový kritik Kamil Fila představil devět snímků, které soupeří o Oscara v kategorii Nejlepší film, a zkusil si zatipovat vítěze. | Video: Kamil Fila
 

Právě se děje

Další zprávy