Daniel Craig naznačil, že se k roli Jamese Bonda vrátí. Je to nejlepší práce na světě, tvrdí

mad
11. 10. 2016 9:19
Herec Daniel Craig prohlásil, že hraní Bonda ho velmi baví. Komentoval také své starší prohlášení, kterým radikálně odmítl další bondovku. Dle svých slov byl velmi unavený a dlouho odloučený od rodiny.
Bondovka Spectre.
Bondovka Spectre. | Foto: Sony Pictures

Daniel Craig na pátečním New Yorker Festivalu řekl, že hrát Bonda je nejlepší prací na světě, píše deník The Guardian.

Britský herec diskutoval na pódiu o své kariéře a komentoval své loňské prohlášení, kdy řekl, že si raději podřeže žíly, než aby točil dalšího Bonda. "Byl to den po konci natáčení. Byl jsem přes rok mimo domov," vysvětloval 48letý Craig.

Dodal, že fyzická náročnost role v kombinaci s odloučením od rodiny si vybraly svou daň. Ve stížnostech však nepokračoval: "Je to dobrá práce, baví mě to."

Při svém vystoupení také řekl, že žádné rozhovory o nové bondovce neprobíhají: "Všichni jsou trochu unavení."

Možnost roli si zopakovat však nevyloučil, neboť vzápětí prohlásil: "Mám nejlepší práci na světě, když dělám Bonda. Věci, které můžu v bondovce dělat a ten typ práce – žádný jiný job se tomu nepodobá."

Craigova slova musela potěšit producenty série Barbaru Broccoli a Michaela G. Wilsona, podle nichž je pro ně Craig stále první volbou, jak řekl koncem září BBC producent Callum McDougal.

Natáčení nové bondovky zatím nemá stanoveno datum. Jistý není ani režisér, protože Sam Mendes v květnu prohlásil, že je čas, aby post převzal někdo jiný.

Poslední bondovka Spectre při rozpočtu 245 milionů dolarů celosvětově utržila přes 880 milionů dolarů a získala Oscara za nejlepší píseň.

Autoři nového snímku s Jamesem Bondem si řekli, že to už nebude jen zábava, ale i velký film, ve kterém se řeší agentova traumata, glosuje Kamil Fila. | Video: Kamil Fila
 

Právě se děje

Další zprávy