Daniel Craig bude opět James Bond. Raději bych si podřezal žíly, než ho hrál znovu, řekl dříve

ČTK ČTK
10. 7. 2017 13:07
Sice už nechtěl, ale jde do toho znova. Anglický herec Daniel Craig ztvární roli Jamese Bonda, agenta s povolením zabíjet, i v nové bondovce. Ta by se měla dostat do kin v roce 2018. Její neoficiální název zní Bond 25. Přáním producentky filmu je, aby průvodní píseň opět nazpívala Adele, hlas dílu Skyfall z roku 2012.
Daniel Craig v předchozí bondovce Spectre. | Video: YouTube / Adele

Anglický herec Daniel Craig bude opět hrát Jamese Bonda, agenta Jejího veličenstva. Podle britského listu Daily Mirror to oznámila dlouholetá producentka akční série Barbara Broccoliová.

Craig, kterého jako kdysi málo známého do role v pořadí šestého hereckého Bonda vybrala právě Broccoliová, před časem prohlásil, že by si raději podřezal žíly, než aby agenta 007 opět hrál. Svůj názor ale k radosti producentky změnil.

Poslední Craigovou bondovkou byl předloni uvedený Spectre, který po celém světě vydělal v přepočtu zhruba 20 miliard korun. Jako "agent s povolením zabíjet" Craig natočil celkem čtyři filmy: Casino Royale, Skyfall, Quantum of Solace a Spectre.

Broccoliová rovněž řekla, že chce, aby úvodní píseň opět nahrála zpěvačka Adele. Ta nazpívala ústřední píseň k bondovce Skyfall z roku 2012, která byla historicky nejvýdělečnějším počinem série. Vydělala přes 26 miliard korun. Skladba získala ocenění Brit Awards, Grammy i Zlatý glóbus.

"S Adele to ještě jasné není, ale myšlenka spolupráce se jí moc líbí, tak doufám, že to klapne," prozradila Broccoliová. Adele musela nedávno zrušit dva koncerty kvůli potížím s hlasivkami. Její případnou účast na bondovce by ale tato zdravotní indispozice ohrozit neměla. 

 

Právě se děje

Další zprávy