Chris Pratt podepsal smlouvu na pokračování Jurského světa

mad
17. 6. 2015 15:30
Americký herec Chris Pratt již uzavřel smlouvu na pokračování filmu režiséra Colina Trevorrowa, snímek za první víkend utržil přes půl miliardy dolarů.
Americký herec Chris Pratt
Americký herec Chris Pratt | Foto: Universal

PrahaJurský svět láme v kinech rekordy a za první víkend utržil celosvětově přes 512 milionů dolarů. Stal se tak prvním filmem v historii, který tak vysokou částku získal za premiérový víkend.

Hlavní roli v Jurském světě, který je pokračováním Jurského parku režiséra Stevena Spielberga ztvárnil 35letý Chris Pratt. Ten si získal popularitu v akční sci-fi Strážci Galaxie (2014) podle stejnojmenného komiksu.

V rozhovoru pro Entertainment Weekly potvrdil, že podepsal smlouvu na pokračování filmu. V humorném duchu řekl, že ho mají na "38 filmů nebo tak něco", čímž naznačil, že sequelů může být více.

Zatím není jasné, kdo by další film režíroval, ale vzhledem k obrovským tržbám je pokračování jisté. Režisér filmu Colin Trevorrow v rozhovoru pro The Empire v roce 2014 řekl, že film točil tak, aby bylo možné navázat a že se s producenty o sequelech mluvilo dost: "Chtěli jsme vytvořit něco, co nebude tak nahodilé a epizodické. Něco, co má potenciál, aby se z toho postupně stala série, která by vytvořila celistvý příběh."

 

Právě se děje

Další zprávy