Česká komedie Perfect days stále táhne

Marie Dostálová
14. 11. 2011 16:59
Komedie Perfect Days režisérky Alice Nellis je už druhý týden v čele žebříčku návštěvnosti tuzemských kin
Ocelová pěst
Ocelová pěst | Foto: Falcon

Komedie režisérky Alice Nellis s názvem Perfect Days - I ženy mají své dny s Ivanou Chýlkovou v hlavní roli už druhý týden vévodí žebříčku návštěvnosti tuzemských kin. Film o víkendu (10. - 13. listopadu) zhlédlo přes 27 tisíc diváků, kteří v pokladnách nechali tři miliony a 641 tisíc korun.

Na druhé pozici jsou stále animovaná Tintinova dobrodružství Stevena Spielberga. Snímek si za víkend připsal téměř jedenáct tisíc diváků a jeden milion 600 korun. Premiérově uvedený sci-fi film Ocelová pěst z prostředí zápasů s roboty, v němž hraje hlavní roli Hugh Jackman, uzavírá top tři s jedenácti tisíci diváky za víkend a tržbou jeden milion 426 tisíc korun.

I když na Ocelovou pěst vyrazilo o víkendu více diváků než na Tintinova dobrodružství, skončila na třetím místě z důvodu vyšších výdělků z dražších vstupenek na 3D verzi Tintina.

Stálicí žebříčku je rodinný snímek Šmoulové, který kombinuje animovaný a hraný film. Aktuálně je na desáté  příčce. Po čtrnácti týdnech od premiéry jej vidělo 440 tisíc diváků, kteří filmu zajistili tržby ve výši téměř 61 milionů korun. O víkendu se příběhy modrých pidilidí nechalo bavit téměř čtyři tisíce diváků, kteří v pokladnách nechali necelých půl milionu korun.

Stateční Tři mušketýři zaznamenali propad z osmého na třinácté místo. O víkendu dobrodružný film zhlédlo přesně 1702 diváků, tržby snad ani nestojí za zmínku.

Další stálicí v žebříčku návštěvnosti kin jsou animovaná Auta 2. Šestnáct týdnů po premiéře se drží na devatenáctém místě. O víkendu je viděla necelá tisícovka diváků. Dosud film celkově vydělal téměř 31 milionů korun a zhlédlo jej na 230 tisíc diváků. Mluvicí auta však jen blednou závistí při pohledu na Šmouly, protože ti za srovnatelně dlouhé období vydělali dvojnásobek.

 

Právě se děje

Další zprávy