Brzy v kinech: Nový Batman i Bourne. A Chuck Norris

Marie Dostálová
5. 6. 2012 8:07
Představujeme pět nových trailerů filmových hitů
Foto: Filmofilia.com

Batman povstane

Žhavou trailerovou novinkou je ukázka na pokračování Batmana s názvem Temný rytíř povstal a také krátký tv spot. Režisér Christopher Nolan představil na MTV Movie Awards nový 90vteřinový trailer. Ten odhaluje více o Catwoman v podání Anne Hathawayové. Dočkáme se opět Batmana na motorce, ale také výbuchů, střelby a krátkého záběru na přímý fyzický střet Banea (Tom Hardy) a Batmana (Christian Bale). Temný rytíř povstal přijde do českých kin 26. července 2012 a podle posledních informací má trvat 2 hodiny a 45 minut. Fanoušci nechtějí na blížících se projekcích minout z filmu ani vteřinu a již teď padají návrhy jako "celý den nepít" nebo "koupit si pleny". Šílenství začíná...

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Hvězda Hunger Games v hororu

Hvězda kasovního trháku Hunger Games Jennifer Lawrencová je v poslední době na roztrhání. Letos ji v kině uvidíme hned ve dvou filmech - Serena a Silver Linings Playbook. Nyní vyšel trailer na horor House at the End of the Street (Dům na konci ulice), který bude mít v USA premiéru letos v září. Film režíruje Mark Tonderai (Klub sráčů, 2000). Máme tady podivína ze sousedství, nedořečenou vraždu a honičky v temném lese, tedy skrumáž hororových klišé. Trailer je zajímavý snad jen kvůli upnutému tílku herečky, jak se shodují fanoušci v internetových diskusích.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Gordon-Levitt na kole

Akční thriller Premium Rush režiséra a scenáristy Davida Koeppa míří do českých kin 4. listopadu 2012. Druhý trailer ukazuje messengera na kole (Joseph Gordon-Levitt), který vyzvedne obálku na univerzitě a míří s ní k cíli. Po celém městě ho však pronásleduje zkorumpovaný policista (Michael Shannon). Trailer je plný šílených cyklojízd po silnicích, různých skoků a triků. Zatím to vypadá na slušnou zábavu s osvědčeným hercem v hlavní roli. Uvidíme, co nám scenárista tak nesourodých filmů jako Carlitova cesta (1993), Válka světů (2005), Andělé a démoni (2009), nabídne.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Zase jsou Postradatelní

Ukázek z Postradatelných 2 není nikdy dost. Nedávno se objevil druhý televizní spot. Co přináší? Video ukazuje drsnou mužskou akci, při které tuhne testosteron nadšením. Dočkáme se i několika humorných hlášek např. „You ´re terminated" a konečně promluví i... Chuck Norris! Sylvestera Stalloneho tentokrát na režisérském postu vystřídal Simon West (Con Air, Mechanik zabiják). Znovu se sejde celá skupina z prvního filmu: Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunnar Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) a Hale Caesar (Terry Crews) spolu s nejnovějšími členy týmu Billy the Kidem (Liam Hemsworth) a Maggie (Yu Nan). Pan Church (Bruce Willis) je vyhledá pro zdánlivě snadnou práci, která se ovšem zkomplikuje. Postradatelní 2 vtrhnou do kin 6. září 2012. Těšit se můžete i na legendy akčních filmů: Van Damma nebo Arnolda Schwarzeneggera.

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

Bourneův odkaz s Rennerem

Napjatě očekávané akční drama Bourneův odkaz vejde do českých kin druhého srpna 2012. Před několika dny vypustilo studio Universal další trailer. Snímek natočil Tomy Gilrovy, který za sebou má výborné drama Michael Clayton (2007) a průměrný thriller Dvojí hra (2009). Režisér rozšiřuje universum vytvořené Robertem Ludlumem novou postavou agenta Aarona Crosse (Jeremy Renner), jehož nebezpečná rozhodnutí byla ovlivněna událostmi prvních tří filmů (Agent bez minulosti, Bournův mýtus, Bourneovo ultimátum). Trailer ukazuje kontaktní souboje a mrštného agenta, který předvádí neskutečné kaskadérské kousky, aniž by se mu zkřivil jediný vlásek. Že by dobrý lak na vlasy, nebo spíše geneticky vylepšená DNA?

Youtube video
Youtube video | Video: youtube.com

 

Právě se děje

Další zprávy