Borat se převlékl za Bruna a způsobil skandály v Miláně

Kamil Fila Kamil Fila, kf
30. 9. 2008 17:45
Komik Sacha Baron Cohen připravuje další film

Milán -  Přestože po Boratovi to jde kvůli všeobecné známosti čím dál hůř, zaznamenal  britský komik Sacha Baron Cohen úspěch i s další ze svých postav, kterou se rozhodl převést z televizní show do filmu. Jeho homosexuální módní kritik Bruno ztropil poprask na módním týdnu v Miláně.

Nejprve se dostal Cohen a jeho štáb s falešnými průkazkami do zákulisí přehlídky italské módní značky Iceberg, kde pobíhal v úboru ze suchých zipů. 

I když se poté zvýšila bezpečností opatření, zopakoval průnik na Agata Ruiz de la Prada show, a dokonce se na chvíli dostal až na přehlídkové molo, kde se prošel v dalším naprosto neskutečném modelu.

Foto: Pavel Kroulík

Po několika vteřinách však ostraha vypnula světla,  Cohen-Bruno byl zatčen ochrankou a předán policii. Vzhledem k tomu, že u sebe neměl žádné doklady, byl převeden na stanici. Zde mu však nebylo sděleno žádné obvinění a poté, co jeho asistenti donesli z hotelu cestovní pas, byl bez dalších problémů propuštěn.

Jeden z policistů poznamenal: „Byl skutečně hodně legrační a první věc, kterou řekl, bylo: ´Můžu si zavolat, tak jak to dělají lidi v televizi?"

Přede dvěma lety se stal fenoménem Borat, fiktivní reportér kazašské televize, který přijel zkoumat do USA tamní kulturu.  Nedávno se vynálezce a představitel Borata pustil do dalšího filmu.

Cohen - který byl i bělošským rapperem Alim G, který si myslí, že je černoch - je proslulý maniakálně detailní přípravou na role, která obnáší několikaměsíční žití v kůži postav.

I v případě Bruna je důležitou součástí natáčení skrytou kamerou, kdy se pokouší konfrontovat s nic netušícími „oběťmi".  A znovu se mu podařilo už několik husarských kousků.

Kromě nezvaných návštěv do filmu vyzpovídal Bena Afflecka a Arnolda Schwarzeneggera, přičemž oba přivedl do úzkých otázkami ohledně jejich vztahů k homosexualitě.

Výsledek jeho nových testů, snímek Bruno: Delicious Journeys Through America For The Purpose Of Making Heterosexual Male (Bruno: Rozkošné cesty Amerikou za účelem vytvoření heterosexuálního muže),  bude do kin uveden příští rok.

 

Právě se děje

Další zprávy