Ben Affleck nebude režírovat nového Batmana. Masku netopýřího muže ale nesundá

mad
31. 1. 2017 16:13
Ben Affleck nebude režírovat nový film o Batmanovi. Netopýřího muže však ztvární a je i spoluautorem scénáře. Herec uvedl, že by nebylo možné skloubit režisérský i herecký post tak, aby byl s výsledkem spokojen.
Batman vs. Superman
Batman vs. Superman | Foto: Warner Bros.

Ben Affleck se rozhodl nerežírovat snímek The Batman, informoval server Variety.

Stále ale platí, že si Affleck zahraje postavu Batmana. V prohlášení k situaci herec napsal: "Ztvárnění této role ode mě vyžaduje soustředěnost, zanícení a co nejlepší výkon. Ukázalo se, že nemůžu dělat obě práce na úrovni, kterou vyžadují."

Informoval, že k rozhodnutí došel společně se studiem Warner Bros. Nyní se bude hledat náhrada. "Zůstávám projektu velmi oddaný a těším se, že jej přivedu k životu pro fanoušky po celém světě," dodal Affleck.

Podle dostupných zdrojů došlo k rozhodnutí na základě toho, co je pro snímek nejlepší. Nemá tak nic společného s faktem, že Affleckův poslední režijní počin Pod rouškou noci se stal velkým kasovním propadákem.

Novým režisérem by se mohl stát Matt Reeves, jehož Válka o planetu opic dorazí do kin letos v létě.

Affleck dotočil scény s Batmanem pro snímek Liga spravedlnosti, který má premiéru v listopadu. Nyní se může začít připravovat na roli netopýřího muže v samostatném snímku The Batman, ke kterému napsal scénář spolu s Geoffem Johnsonem.

Premiéra filmu zatím nebyla přesně stanovena.

 

Právě se děje

Další zprávy