Beckham nemíří za fotbalem, ale do filmu

mor
17. 1. 2007 9:00
Los Angeles - Víc než zápal pro americkou kopanou může za přestup Davida Beckhama do Los Angeles touha zahrát si ve filmu. Alespoň to tvrdí Giorgio Armani.
Foto: Reuters

Nejpopulárnější fotbalista planety Beckham potvrdil, že neprodlouží smlouvu s klubem Real Madrid. Současná mu platí do června.

Americký fotbalový klub Galaxy kanonýrovi anglické reprezentace nabízí 250 milionu dolarů, když se mu upíše. Podle Armaniho nejsou za celou transakcí jen pohádkové peníze.

"Chce být hercem, a ne dál fotbalistou. Musíte si uvědomit, že jeho kariéra fotbalisty je témeř u konce," řekl módní návrhář Armani, který se posledních pár let staral mimo jiné o design dresů anglického nároďáku.

Štastný manželský pár - David s Victorií
Štastný manželský pár - David s Victorií | Foto: Reuters

Už v pátek přinesly agentury zprávu, že než se bývalý kapitán anglického národního týmu rozhodl neprodloužit Realu, radil se dvorním hercem Stevena Spielberga Tomem Cruisem o tom, co má vlastně udělat.

ČTĚTE TAKÉ:

  • Beckham vyrazil na Cruisovu
    svatbuproti vůli kouče Capella

Beckham se po přestupu z Manchesteru United ve slavném Realu Madrid dlouho trápí a jeho výkony blednou nejen na klubové scéně, ale i v anglické reprezentaci.

Na koho to David mává?
Na koho to David mává? | Foto: Reuters

"David je krásný muž. Myslím si, že v jeho přestupu do Los Angeles nebude jen fotbal. A viděli jste jeho ženu, Viktorii, když byla na svatbě Toma Cruise? Celá zářila," naznačuje návrhář, že fotbalista a jeho manželka, bývalá členka Spice Girls by se v Hollywoodu rozhodně neztratili.

 

Právě se děje

Další zprávy