Anderson pozval Deppa do grandhotelu na Dunaji

Kultura Kultura
18. 7. 2012 18:22
V novém snímku Wese Andersona si zahrají i Wilson a Murray.

Praha -  Režisér a scénárista Wes Anderson se dohodl na spolupráci s Johnny Deppem. Anderson po úspěšném filmu Až vyjde měsíc začne točit snímek s názvem The Grand Budapest Hotel, v němž si Depp zahraje zatím blíže neurčenou postavu. Anderson neopomene obsadit ani své "dvorní" spolupracovníky Owena Wilsona a Billa Murraye, ve štábu nebudou chybět ani producenti Scott Rudin nebo Steven M. Rales. Zprávu o přípravách filmu přinesl server Deadline.

O zápletce The Grand Budapest Hotel zatím není nic známo. Johnny Depp se naposledy návštěvníkům kin ukázal v hororové komedii režiséra Tima Burtona Temné stíny. V nejbližší době ho budeme moci spatřit ve westernu The Lone Ranger. Jeho dlouhodobější plány zahrnují remake krimikomedie The Thin Man z roku 1934.

V rozhovoru se serverem Slash film Anderson potvrdil, že "Hotel" bude značně odlišný od jeho předešlých titulů. "Příští film, na kterém pracuji nebude příliš pro celou rodinu. Řekl bych, že jsem postoupil od snímku, který je teoreticky pro dětské publikum, což byl Fantastický pan Lišák, k filmu, který je o dětech, ať už je v publiku kdokoliv. Takže mezi nimi existuje alespoň nějaká návaznost."   

Video: youtube.com
 

Právě se děje

Další zprávy