Affleck má před Batmanem vraždit v thrilleru Accountant

Kultura Kultura
2. 10. 2014 17:10
Americký herec Ben Affleck jedná o nové roli. Vyjednává se studiem Warner Bros. o roli nájemného zabijáka.
Ben Affleck ve filmu Zmizelá.
Ben Affleck ve filmu Zmizelá. | Foto: Cinemart

Praha – Do českých kin právě vstupuje thriller Zmizelá, ve které má Ben Affleck hlavní roli. V roce 2016 se objeví na stříbrném plátně ve velmi diskutovaném filmu Batman v Superman: Dawn of Justice, kde se stane Batmanem.

Server Variety přinesl informaci, že herec nyní jedná o hlavní roli v akčním thrilleru Accountant (Účetní). Scénář napsal nováček Bill Dubuque, jehož právnické drama Soudce s Robertem Downeym Jr. vstoupí do českých kin 23. října.

Podívejte se na oficiální trailer filmu Zmizelá (Gone Girl) od Davida Finchera.
Podívejte se na oficiální trailer filmu Zmizelá (Gone Girl) od Davida Finchera.

Chystaný film Accountant studia Warner Bros. bude vyprávět o účetním, který si přivydělává jako nájemný zabiják. Režisérem by podle dosavadních informací mohl být Gavin O’Connor, který režíroval oceňované drama Warrior (2011) z prostředí MMA zápasů.

Projekt stagnuje již několik let a až nyní ho studio oživilo. Byla s ním spojována jména jako Will Smith, režisérem měl být měl Mel Gibson. Affleck bude brzy režírovat drama Live by Night, kde bude zároveň hrát.

Do kin by mělo dorazit v říjnu 2016, takže prostor na roli ve snímku Accountant Affleck pravděpodobně nalezne. Nyní herec zamíří zpět do Detroitu na natáčení Batmana, a to jakmile dokončí promo kampaň ke Zmizelé.

 

Právě se děje

Další zprávy