Emma Stoneová vévodí žebříčku nejlépe vydělávajících hereček. Pomohl jí muzikál La La Land

Forbes
17. 8. 2017 9:50
Hlavní role Mii v romantickém muzikálu La La Land režiséra Damiena Chazellea vynesla herečce Emmě Stoneové první místo na žebříčku nejlépe vydělávajících hereček se zhruba 598 miliony korun. Žebříček tradičně sestavil časopis Forbes a v úvahu bral výdělky z filmových a televizních rolí i z reklam mezi 1. červnem 2016 a 2017.
Emma Stoneová. | Video: Aktuálně.cz

Nejnovější žebříček nejlépe vydělávajících hereček, který každoročně dává dohromady časopis Forbes, ovládla Emma Stoneová. Role v oscarovém muzikálu La La Land jí dopomohla k ročnímu výdělku 26 milionů dolarů (asi 598 milionů korun). Více si během období mezi 1. červnem 2016 a 2017 nikdy nevydělala.

Na druhém místě skončila někdejší hvězda seriálu Přátelé Jennifer Anistonová s 25,5 miliony dolarů. K umístění jí pomohla role ve válečném dramatu The Yellow Birds, ale hlavně účinkování v reklamách na leteckou společnost, nápoje a šampon.

Bývalá vedoucí žena tohoto žebříčku a hvězda Hunger Games Jennifer Lawrenceová si za uplynulých 12 měsíců vydělala na třetím místě 24 milionů dolarů. Peníze jí tentokrát přinesl thriller matka!, dobrodružný film Red Sparrow a reklama na parfémy.

Prvních deset nejlépe vydělávajících hereček letošního žebříčku si dohromady přišlo na více než 172 milionů dolarů.

10 nejlépe vydělávajících hereček

1. Emma Stoneová: 26 milionů dolarů
2. Jennifer Anistonová: 25,5
3. Jennifer Lawrenceová: 24
4. Melissa McCarthyová: 18
5. Mila Kunisová: 15,5
6.-7. Emma Watsonová a Charlize Theronová:14
8.-9. Cate Blanchettová a Julia Robertsová: 12
10: Amy Adamsová: 11,5

Celé to vypadá jako zkouška na muzikál. Sledujte recenzi Kamila Fily na snímek La La Land:

Snímek La La Land vsází na to, že se bude líbit holkám a že je moderní. Celé to spíše ale vypadá jako zkouška na muzikál, tvrdí kritik Kamil Fila. | Video: Kamil Fila
 

Právě se děje

Další zprávy