Ceny MTV: Proti X Faktoru ani Rihanna nic nezmůže

Ceny MTV: Proti X Faktoru ani Rihanna nic nezmůže
Dějiště předávání cen MTV Video Music Awards 2012 letos byla v Los Angeles hala Staples Center. Zástupy nedočkavých fanoušků čekaly, jestli zahlédnou svou oblíbenou hudební hvězdu.
Většina se prošla po koberci, zapózovala fotografům, rozhodila pár úsměvů a přesunula se dovnitř. Kdo chtěl vidět taneční představení, nemusel však čekat až na hlavní show. Demi Lovato zatančila už před halou.
Uvnitř haly bylo poznat, že co do práce s technikou nemají pořadatelé z MTV vůbec problém zajistit hodně světýlek. Představení mohlo začít!
Na předávání cen nejlepším interperetům hudebních videí dorazily i osobnosti z jiných profesí. Například protagonistka z filmů o Harry Potterovi Emma Watson. V poslední době rozjíždí i jiné projekty na znamení toho, že jako herečka má ještě co říct.
Foto: Reuters
Kultura Kultura
7. 9. 2012 15:31

Ve čtvrtek večer se udílely MTV Video Music Awards. Největší počet, tři sošky, si odnesla skupina One Direction. Ocenění za nejlepší videoklip roku však připadlo Rihanně. Další čtyři nominace jí propadly. Nejlepší rockové video mají Coldplay a skladba Bad Girls od M.I.A. se může pochlubit nejlepší kamerou a režií.

 

Právě se děje

Další zprávy