Bieber děsí i těší na Twitteru zprávami o svém důchodu

Kultura Reuters Kultura, Reuters
26. 12. 2013 10:27
Idol teenagerů zvolil zvláštní marketingovou kampaň k albu Journals
Justin Bieber.
Justin Bieber. | Foto: Reuters

New York - Dospívající popová hvězda Justin Bieber posílá fanouškům přes Twitter sérii protichůdných zpráv. V jedné z nich potvrdil svá slova o konci hudební kariéry, v další ovšem kanadský zpěvák všechny ujistil, že "zde bude navždy".

Idol teenagerů oslovuje na Twitteru přes 48 milionů lidí, kterým napsal: " Milovaní beliebeři, odcházím do důchodu," a vzápětí ještě dodal: "Nikdy vás neopustím, být belieber je životní styl," a nakonec: "Zůstanu navždy".

Zpráva o "odchodu do důchodu" vyšla v noci na Štědrý den a následující den ráno měl téměř čtvrt milionu odpovědí a více než 185 tisíc dalších reakcí.

Například majitel účtu @theycallmejerry tweetnul: "Život bez Justina Biebera. Život bez idolu, hrdiny, inspirace. Není úplně nejlepší o tom přemýšlet právě na Štědrý den..." Našli se ovšem i chápající odpovědi: "Justin Bieber dává odchode do důchodu největší vánoční dárek. Navždy," napsal CozImAGuy.

Změť vzkazů zatím nemá moc reálné vysvětlení, tím nejpravděpodobnějším je, že se jedná o novou marketingovou kampaň. Bieber totiž vydal 23. prosince novou desku Journals a o dva dny později měl premiéru jeho 3D koncertní film Belive.

Na Twitteru byl aktivní ve stejné době i zpěvákův manažer, který fanoušky vyděsil vzkazem o možné roční pauze Biebera.

Méně pravděpodobným důvodem zmateného vánočního tweetování může být i letošní série incidentů, do níž Justina Biebera zapletla bulvární média.

 

Právě se děje

Další zprávy