Barbra Streisand vyzpívala dvě miliardy

kul
4. 12. 2006 9:00
Nashville - Rolling Stones mají nejvýdělečnější turné v historii, ale museli objet půl světa. To Barbara Streisand zpívala jen v Americe a stejně má 92 457 062 dolarů.
Foto: Aktuálně.cz

První zprávy hovořily o tom, že Streisandová už netáhne - i když na turné vyrazila po šesti letech, vstupenky se ze začátku prodávaly pomalu. Nakonec ale trhly rekord. V přepočtu asi dvě miliardy korun vydělala na koncertech v šestnácti arénách v USA a kanadském Montrealu a Torontu.

V Madison Square Garden v New Yorku a MGM Grand Garden Arena v Las Vegas navíc trhla rekord a místní producenti na ni určitě rádi vzpomínají, tam totiž vydělala nejvíc za koncertní historii známých sálů.

"Je to pro nás velké uspokojení. Ale ještě spokojenější jsme se show, která byla báječná. Sledoval jsem ji každý večer a užíval si to. Barbara byla senzační," chválil svoji svěřenkyni manažer turné Michael Cohl.

Teď už plánují svůj podnik otevřít i v příštím roce a kroky zpěvačky a herečky Barbry Straisandové by mohly vést do Evropy a na Blízký východ.

 

Právě se děje

Další zprávy