10 nejlépe vydělávajících hudebníků roku 2013. Kdo má 125 milionů?

10 nejlépe vydělávajících hudebníků roku 2013. Kdo má 125 milionů?
9. Beyoncé 53 milionů dolarů). Po roční absenci a narození Baby Blue Ivy je Beyoncé zpět. Zpívá staré hity, zastupuje také další a další značky včetně Pepsi a H & M.
8. Elton John (54 milionů dolarů). Vrátil se na vrchol hitparád a na turné dorazí 18. prosince i do Prahy. Nastřádané peníze dává také ve velkém na charitu.
7. Taylor Swift (55 milionů dolarů). Vydala čtvrté album s názvem Red, vyjela na turné a má příjmy z reklamy.
6. Justin Bieber (58 milionů dolarů). Miláček náctiletých dívek vydělává kromě hudby i podíly v internetových značkách Enflick, Tinychat a Spotify.
Foto: Profimédia, Profimedia
Kultura Kultura
20. 11. 2013 10:23

Zpěvačka Madonna je nyní nejlépe placeným muzikantem na světě. Uvedl to časopis Forbes, který její zisky za rok do letošního června odhadl na 125 milionů dolarů. Forbes svůj seznam sestavuje na základě zisků z prodeje vstupenek, autorských honorářů, prodeje reklamních předmětů a dalších druhů podnikání. Neodečítá z nich náklady na agenty, manažery či právníky. Na tento seznam Forbes zařazuje jen žijící umělce - jinak by na první příčce byl král popu Michael Jackson, který za poslední rok do června 2013 posmrtně vydělal 160 milionů dolarů.

 

Právě se děje

Další zprávy