reklama
kuchař
Vtípek s bílým práškem v televizi stál kuchaře místo. Policie trestní stíhání nakonec zastavila
Slovenská policie kuchaře stíhala za trestný čin šíření toxikomanie, nakonec musel zaplatit jen finanční pokutu.
Nejlepší kuchař na světě se před smrtí stal obětí podvodu s luxusním vínem, tvrdí švýcarská média
Nákupem předražených lahví luxusního vína, které nikdo nedodal, měl Benoit Violier dostat restauraci do milionové ztráty.
Drogy v přímém přenosu? Nevhodný vtípek kuchaře z ranní show na Markíze bude mít dohru
Vtípek s bílým práškem v ranním vysílání slovenské televize bude mít dohru, kuchař se za své chování již omluvil.
Restaurací roku je pražské Café Savoy, nejlepší personál mají v Liberci
Restaurací roku, kterou ve čtvrtek večer vyhlásil gastronomický průvodce Restu, se stalo pražské Café Savoy. Vítěz vzešel z hlasování desítek tisíc…
Nejlepší školní jídlo mají v Otrokovicích. Tak vaří za 34 Kč
Finále šestého ročníku soutěže o nejlepší školní jídelnu se zúčastnilo 10 týmů. Mezi finalisty se nedostala žádná z pražských ani brněnských jídelen.…
Vařil pro Zemana i Obamu. Barack mi podepsal menu, vzpomíná
Rozhovor se šéfkuchařem restaurace Art Nouveau v Obecním domě Janem Horkým o přípravě menu pro Baracka Obamu, dietních omezeních Miloše Zemana a…
44 událostí roku 2014. Hruška, Conchita i zlitý Babiš
Prohlédnout si
45 fotografií
Nejoblíbenější restaurací v Česku je pražské Brasileiro
V nové anketě, která mapuje zajímavé gastronomické podniky po celé České republice, bodovaly restaurace U Sapíků, U Štěpána nebo Restaurace U…
Nejoblíbenější jídlo Čechů? Vyhrála svíčková, smažák propadl
Prohlédnout si
12 fotografií
Nejlepší restaurace Česka? Pražská Terasa U Zlaté Studně
Vítězem gastronomické ankety Maurerův výběr Grand Restaurant se stala Terasa U Zlaté Studně, na druhém místě skončil Alcron.
Sajler: Jídlo z fast foodu je dražší než guláš. Změňme to!
Rozhovor s Filipem Sajlerem o zákulisí televizního pořadu Kluci v akci, kvalitách dnešních závodních jídelen i gastronomických chutích Angely…
Jak to vypadá v "zákulisí" Pankráckého Rynku?
Prohlédnout si
12 fotografií
Soudní síň vyměnila za kuchyň. Vařením si totiž splnila sen
Rozhovor s Janou Bilíkovou o právnické fakultě, výučním listu, cizích jazycích a zkušenostech z michelinských restaurací.
Jíst sushi příborem? To už radši rukama, radí sushi mistr
Rozhovor s šéfkuchařem pražské restaurace o japonských zvycích, kvalitním sushi a čínské konkurenci.
Lidem je stále jedno, co jedí, tvrdí nejlepší český kuchař
Rozhovor s Oldřichem Sahajdákem o úrovni tuzemských restaurací, zkušenostech ze zahraničí a jedinečnosti české gastronomie.
Jak to vypadá v "zákulisí" restaurace La Degustation?
Prohlédnout si
15 fotografií
Na smažák zapomeňte! Takhle vaří nejlepší čeští kuchaři
Prohlédnout si
38 fotografií
Michelinský kuchař Punčochář neodjíždí. Vaří dál v Praze
Jan Punčochář mění kuchyni. Stane se šéfkuchařem nové restaurace na Novém Městě.
Češi? Nejraději mají svíčkovou a řízek, říká Pavel Maurer
Rozhovor s Pavlem Maurerem o stravovacích návycích i zlozvycích Čechů, kvalitě tuzemských restaurací a kulinárních pořadech.
Sapík: Dřív bylo na jídlo víc času, teď Češi jedí ve spěchu
Rozhovor s šéfkuchařem Pavlem Sapíkem o jeho otci, kuchařském řemesle a stravování Čechů.
Předchozí
3
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama