reklama
jídlo
Blackout bez paniky. Víme, co mít doma připravené, když zhasne svět a zmizí signál
Praktické tipy, co mít doma a jak se připravit na blackout – zásoby, energie i sousedská spolupráce pro krizové situace bez paniky.
2:15
"Trapné už v době vzniku." Urážky Romů v pořadu o vaření i po letech rozvířily emoce
V pořadu Pod pokličkou tehdy neměly nevhodné stereotypní poznámky o Romech jen kreslené postavičky, ale i osobnosti z uměleckého světa.
Mňamdočíči! Brňáci dobývají Prahu s nadupanými koblihami. Třeba á la pražský koláč
Prohlédnout si
23 fotografií
Smažák v srdci. Tahle mapa odhalí, kde najít nejlepší smažený sýr v Česku
Smažákomapa odhalí nejlepší místa v Česku, kde si pochutnáte na skvělém smaženém sýru. Vydejte se na tour de smažák se Životem ve strouhance.
"Nestihli jsme dojíst řízky." Podívejte se, jak si Češi užívají dovolenou i stížnosti
Češi si umí dovolenou zpestřit – třeba stížností na ostrov ve výhledu, slabé pivo nebo řízky, které jim zkazil předčasný check-in.
Přehled
Cyklodovolená není jen pro fanoušky závodů Tour de France. Užijte si sport i pohodlí
Cyklistická dovolená není jen pro fanoušky závodů - v sedle kola si dnes může vychutnat krásy Evropy úplně každý. A klidně i bez špičkové fyzičky.
Chobotnici vaří podle tajného receptu. Agapi mou láká na vůně, které jinde nejsou
Prohlédnout si
30 fotografií
Infografika
Ochutnejte svět: Poznáte zemi podle jídla? Otestujte se v kvízu
Poznáte svět podle jídla? Otestujte své chutě i znalosti v kvízu o slavných i méně známých pokrmech z celého světa.
Pankáč z křižovatky. V BBQ Boudě vás odzbrojí vymazleným masem za skvělou cenu
Prohlédnout si
29 fotografií
Z lodě vytvořila oblíbené bistro u řeky. S rybou a hranolky boduje nejen u cyklistů
Prohlédnout si
25 fotografií
Prostě kulajda. Buď ji nenávidíte, nebo milujete. Jak ji připravuje známý kuchař?
Kulajdu odlišuje od jiných polévek kopr - bylinka, která rozděluje národ. Kde vznikl její název a jak ji vaří slavný český kuchař?
Přehled
Smažené dobroty, co frčí. Nové podniky v Praze a Brně, kde se najíte levně a skvěle
Smažené kuře, surovinami překypující bageta i neapolská pizza. Nejen na tyto dobroty lákají nové pražské a brněnské podniky.
Přehled
Léto patří ovocným knedlíkům. Kde si v Praze na nich smlsnete a jaký je jejich původ?
Měkké, nadýchané, vonící po másle a ovoci. Češi je milují napříč generacemi.
Stát chtěl umlčet kritiku nové vyhlášky. Vedoucí školní jídelny se ale nedala
Vedoucí jídelny Renata Černá otevřeně popsala nepřipravenost pilotního projektu a tlak ze strany úřadů. „Kdybych mlčela, vyčítala bych si to."
Přehled
Bez spěchu, puchýřů a front. Jak si užít Lisabon jako "číhající požitkář"
Ne každý turista touží běhat od památky k památce, jen aby na konci dne skončil s puchýři. Někteří preferují pomalejší rytmus.
Přehled
Zvládli byste to? Podívejte se na obří porce a pálivá jídla, která lámou rekordy
Nejextrémnější gastro výzvy světa: obří porce, pekelná pálivost a odměna pro odvážné. Zvládli byste to, nebo by vás porazil vlastní talíř?
Harryho Pottera okouzlili hot dogem. Buchtičkami se šodó manželé oslnili rodný Zlín
Prohlédnout si
16 fotografií
Jak malý stánek ovládl svět. Úspěch McDonald´s přišel až se synem českých emigrantů
McDonald´s slaví 85 let. Na rozvoji sítě restaurací se podílel i syn českých emigrantů Ray Kroc. Značku však provázely i skandály.
Živá kuchyně na chodníku v Soulu: Když se moře servíruje pod širým nebem
Prohlédnout si
20 fotografií
Tenhle řezník je pojem. Na jeho maso jezdí do Raspenavy i ze zahraničí
Prohlédnout si
22 fotografií
Předchozí
3
Pokračovat
reklama
Nejnovější zprávy do e-mailu
Přihlášením k newsletteru beru na vědomí, že mé osobní údaje budou zpracovány dle
Zásad ochrany osobních a dalších zpracovávaných údajů
, a souhlasím se
Všeobecnými obchodními podmínkami
vydavatelství Economia, a.s.
reklama
reklama