SOUTĚŽ Vyhrajte vstupenky na křest alba Republic of Two

Kultura Kultura
13. 4. 2014 14:10
Kapela Republic of Two vydala nové album Silent Disco a pokřtí je v Divadle Archa. Můžete u toho být zdarma.
Republic of Two.
Republic of Two. | Foto: Republic of Two

Soutěž - Vyhrajte s deníkem Aktuálně.cz dvakrát dva lístky na křest nové desky Silent Disco pražské kapely Republic of Two v Divadle Archa 25. dubna od 20 hodin.

Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a odpověď zaslat na mail [email protected] s předmětem "Křest Republic of Two". Soutěžit lze do pondělí 21. dubna (do 11:00). Vylosované výherce budeme informovat mailem, jejich jména budou zapsaná na guestlistu před představením.

Novinka Republic of Two (Jiří Burian a Mikoláš Růžička) vyjde necelé čtyři roky po debutu Raising The Flag a tři po jeho následovníku The End Of War, který ale byl jen slabším odvarem debutu a poněkud zapadl.

Podívejte se na klip k písni Let's Escape From Who We Are z nového alba kapely Republic of Two.
Podívejte se na klip k písni Let's Escape From Who We Are z nového alba kapely Republic of Two.

Cesty obou hudebníků se pak na chvíli rozešly - zatímco Burian realizoval parodický rapový projekt Kapitán Demo (představte si Těžký Pokondr pro Husákovy děti), Růžička napsal devět písniček, které prodlužují estetiku ztišeného písničkářství Republic of Two až kamsi směrem k jazzem načichlému ambientu a vydal je na sólové desce nazvané Piano. V návaznosti na tuto desku si založil i kapelu Piano.

Na křtu produktu jejich obnovené spolupráce je doprovodí sólově a unplugged frontman kapely The Prostitutes Adrian T. Bell.

Nahrávka vyšla 11. dubna na labelu Massimo Records.

Soutěžní otázka:
Jako host na desce Silent Disco zpívá známá herečka z Národního divadla. Napište její jméno.

 

Právě se děje

Další zprávy