FOTO Metallica i podruhé v dešti, ale fanoušci v extázi

James Hetfield v dešti.
Druhá část festivalu Aerodrome přilákala na holešovické výstaviště především fanoušky Metalliky, ale i Alice In Chains, Children of Bodom a Kvelertak.
Nevděčnou úlohu první kapely měli norští Kvelertak, které vystřídali "finští králové melodického death metalu" Children Of Bodom.
Alice In Chains nastoupili na pódium jako třetí.
Grungeoví průkopníci Alice In Chains, kteří za svoji kariéru vydali pět studiových alb, prodali jich 25 milionů kopií a získali za ně osm nominací na hudební ceny Grammy.
Foto: Anna Vedralová
9. 7. 2014 19:14
Podívejte se na fotografie z festivalu Aerodrome, na němž v Praze vystoupily kapely Metallica, Alice In Chains, Children of Bodom a Kvelertak.

Fotogalerie - Speciální show skupiny Metallica s názvem By Request (Na požádání) v úterý na holešovickém Výstavišti v Praze i přes vytrvalý déšť aplaudovaly davy fanoušků metalové hudby.

Kapela na festivalu Aerodrome odehrála koncert složený ze skladeb na přání tuzemského publika, které mohlo pro své oblíbené písně hlasovat bezmála půl roku.

Před Metallikou se představily skupiny Kvelertak, Children Of Bodom a Alice In Chains. Podle pořadatelů festival navštívilo 25 tisíc lidí.

Pod názvem Aerodrome se letos v Praze na Výstavišti konaly dva festivaly. První, který uvedl Avenged Sevenfold, Powerman 5000, Hentai Corporation a Roba Zombieho, se odehrál již 17. června. Navštívilo ho přibližně pět tisíc lidí.

 

Právě se děje

Další zprávy