Zac Efron si natáhne červené plavky. Natočí Pobřežní hlídku

mad
12. 8. 2015 10:52
Legendární větu "Chyťte se plováku" bude volat Zac Efron coby plavčík v chystaném filmu Pobřežní hlídka, který vzniká podle stejnojmenného seriálu.
Efron bude zachraňovat topící se
Efron bude zachraňovat topící se | Foto: Reuters

Praha – Americký herec Zac Efron právě vyjednává o roli v chystaném filmu Pobřežní hlídka, jak informoval Hollywood Reporter.

Na celovečerním filmu podle populárního seriálu z 90. let se pracuje již od roku 2004 a projekt provázely problémy s příběhem. Poslední verzi scénáře napsali Damian Shannon a Mark Swift (Pátek třináctého). Jako režisér byl vybrán Seth Gordon, který naposledy natočil například komedii Z cizího krev neteče (2013) nebo Šéfové na zabití (2011). 

Z obsazení je zatím jistý Dwayne Johnson (Rychle a zběsile 7), který bude hrát vážného plavčíka dodržující pravidla. Pokud Efron smlouvu podepíše, ztvární mladšího a rozpustilého plavčíka, který spolu s Dwaynovou postavou bude bojovat proti ropnému magnátovi ohrožujícímu jejich pláž.

Pobřežní hlídka se poprvé vysílala v roce 1989 na stanici NBC. Po první sérii byl seriál zrušen, ale herec David Hasselhoff se zasadil o pokračování a další série o kalifornských plavčících produkoval. Z Pobřežní hlídky se stal velký hit s 11 řadami, který se vysílal téměř ve 150 zemích světa včetně České republiky.

Seriál proslavil kromě Hasselhoffa také Pamelu Anderson nebo Carmen Electru. Ač nebyl zamýšlen jako komedie, stal se kvůli plytkým dialogům, zpomalených záběrům na běžící svalnaté plavčíky a "obdařené" plavčice terčem humoru.

Natáčení by mělo odstartovat začátkem příštího roku a do kin snímek zamíří o rok později.

 

Právě se děje

Další zprávy