Komerční článek - Toto je reklamní sdělení. Aktuálně.cz není jeho autorem a neovlivňuje jeho obsah

Užijte si bezstarostnou zimní dovolenou se zlatou kartou od Equa bank

komerční článek
1. 12. 2015 8:48
Na sněhové radovánky to v Česku zatím příliš nevypadá, za bílou radostí se tedy musíte vydat do zahraničí. Ať už vyrazíte pouze na víkend, nebo budete chtít strávit celý týden na řádné dovolené, je potřeba myslet na nezbytné věci. Mimo výběru hotelu je to například pojištění. Ovšem pokud jste majitelem exkluzivní zlaté karty od Equa bank, tyto starosti můžete zcela pustit z hlavy.
Foto: Zlatá karta od Equa bank

Naopak si můžete jen a jen užívat. Komu by se totiž chtělo myslet na nepříjemnosti spojené například s úrazem na horách. Zranění může být nejen bolestivé, ale také nákladné. Všechny tyto starosti ale za vás vyřeší exkluzivní zlaté platební karty MasterCard Premium a Premium Plus od Equa bank. Jsou nabízeny k běžnému účtu a automaticky obsahují různé výhody, počínaje právě kvalitním a komplexním cestovním pojištěním Rodina Standard/Rodina Sport+ nebo pojištěním ztráty či krádeže karty a osobních věcí, a to až do výše 30 nebo 50 000 Kč. Nespornou výhodou zlaté karty Premium Plus jsou také výběry z bankomatů v zahraničí zdarma.

Foto: Zlatá karta od Equa bank

Držitelé jedinečných prémiových zlatých karet od Equa bank mají za nejvýhodnější cenu na trhu přístup i k službám programu MasterCard Elite, který nabízí velké množství benefitů, odměn a jiných služeb. Majitelé karty mohou například využít bezplatné vstupy do letištních salónků na pražském letišti Václava Havla nebo na mezinárodním letišti ve Vídni.

Stejně tak mohou využít nabídky bonusového programu Sphere card s 30% slevami ve více než 10 000 obchodech.

Pořízením speciální prémiové zlaté karty MasterCard od Equa bank získáváte samozřejmě klíč k dalším luxusním výhodám, jako je například velmi oblíbená služba osobního asistenta na telefonu (concierge). Ten dokáže splnit téměř každé vaše přání a jeho servis mohou majitelé exkluzivních zlatých karet Equa bank MasterCard Premium a Premium Plus využívat 24 hodin denně doma i v zahraničí.

Foto: Zlatá karta od Equa bank

Výhody osobního asistenta je možné využít i při řešení nenadálých situací v zahraničí. Pro příklad: konzultace zdravotního stavu s českým lékařem či vyhledání nejbližšího vhodného zdravotnického zařízení. Dokáže také zarezervovat nejlepší ubytování, restauraci, kulturní nebo sportovní zařízení, zamluvit služby autopůjčoven nebo vyhledat ideální dopravní spojení.

Unikátní Zlatou kartu Equa bank Premium můžete mít již za 89 korun měsíčně, kartu Premium Plus za 129 korun měsíčně. Pořízením získáte kvalitní cestovní pojištění, rozsáhlé asistenční služby a zároveň se můžete spolehnout na širokou akceptační sít v zahraničí. Proto neváhejte a pořiďte si jedinečnou zlatou kartu Equa bank Premuim nebo Premium Plus a užívejte si naplno!

Více informací najdete zde.

 

Právě se děje

Další zprávy