Stav Marty Kubišové po infarktu se zlepšil, za dva roky přesto ukončí kariéru

ČTK ČTK
4. 11. 2015 11:40
Marta Kubišová, která prodělala v neděli před oslavou svých 73. narozenin infarkt, byla v jedné z pražských nemocnic přemístěna z koronární jednotky na standardní pokoj. Její stav je po osmačtyřiceti hodinách po operaci stabilizován. Zpěvačka se v listopadu 2017 rozloučí s profesionální kariérou velkým koncertem.
Foto: Vilem Fischl

PrahaMarta Kubišová prodělala 1. listopadu srdeční příhodu a byla hospitalizována. Její stav se teď zlepšil, lékaři ji přemístili na standardní pokoj.

"Paní Marta nebude do konce kalendářního roku vystupovat. Její představení, včetně spousty zájezdů, jsme bez náhrady zrušili, aby měla čas se zotavit. Věřím však, že v lednu se na naše jeviště vrátí v plné síle," uvedl na dotaz ČTK Milan Hein, šéf pražského Divadla Ungelt, kde má Kubišová domovskou scénu.

Podle něj bude připravovat nový recitál.

"V listopadu 2017 se Marta Kubišová rozloučí se svou profesionální kariérou a uspořádá závěrečný velký koncert. "Vzhledem k tomu, kolik má fanoušků, ale rozhodně nebude v Ungeltu," dodal Hein.

V Ungeltu Kubišová vystupuje s recitálem S nebývalou ochotou... a na letní scéně divadla společně s Anetou Langerovou v muzikálu Touha jménem Einodis ztvárňuje roli baronky Sidonie Nádherné.

 

Právě se děje

Další zprávy