SOUTĚŽ Vyhrajte vstupenky na Nesmírnou show od dua SKUTR

Kultura Kultura
Aktualizováno 30. 5. 2014 8:38
Vyhrajte třikrát dvě vstupenky na hudebně-divadelní kabaret Nesmírná show v divadle La Fabrika.
Jakub Prachař a Petr Vančura v kabaretu Nesmírní show.
Jakub Prachař a Petr Vančura v kabaretu Nesmírní show. | Foto: La Fabrika

Soutěž - Vyhrajte s deníkem Aktuálně.cz dvě vstupenky na první  reprízu (8. června) hudebně-divadelního kabaretu Nesmírná show s podtitulem Le cabaret de l´univers v pražském divadle La Fabrika.

Šanci na výhru mají tři adepti, kteří zodpoví správně soutěžní otázku na konci textu a odpověď zašlou na mailovou adresu [email protected] s předmětem SKUTR. Soutěžit lze do pondělí 2. června (do 11:00). Výhercům dáme vědět mailem jejich jména budou uvedena na guestlistu před představením.

Inscenaci připravilo režisérské duo SKUTR, v hlavních a jediných rolích se představí Jakub Prachař a Petr Vančura, hudbu skložil Petr Kaláb.

POdívejte se na videopozvánku na představení Nesmírní show.
POdívejte se na videopozvánku na představení Nesmírní show. | Video: La Fabrika

„Touto inscenací volně navazujeme na Kultovní představení, ve kterém jsme si pro sebe začali pojmenovávat formu hudebního kabaretu, kde nejde o politiku ani sociální kritiku, ale spíš o dětskou hravost a fantazii, která nám všem dnes tolik chybí,“ říkají oba tvůrci. “Co byste si asi pomysleli, kdyby vám někdo řekl, že pocházíte z vesmíru? Vy, i všichni ostatní na této planetě? Ano, zní to snad podivně, ale my všichni jsme svým způsobem mimozemštané. Každá molekula, vše z čeho jsme stvořeni, se sem skutečně kdysi dostala z kosmu,” přibližuje výchozí myšlenku kabaretu duo SKUTR.

Jakub Prachař a Petr Vančura tak divákům vyprávějí o Zemi, o nádherné planetě, na níž se na každičkém místě nachází život v nejúžasnějších podobách.

“O světě, v němž žijí lidé, a o nebezpečích, která na ně číhají jen proto, že obývají svou planetu Zemi. Proletíme se s kometami a asteroidy, jež ohrožují veškerý život na Zemi. Setkáme se s neviditelnými kosmickými příšerami - černými dírami. A budeme pozorovat katastrofy apokalyptických rozměrů, které mohou znamenat konec nás všech,” doplňují tvůrci.

Jak se jmenují dva režiséři, kteří tvoří pod hlavičkou SKUTR?

 

Právě se děje

Další zprávy