SOUTĚŽ Vyhrajte s Back to School balíček od kapely Chinaski

Kultura Kultura
2. 10. 2014 13:07
Vraťte se do školy s novým tričkem, cédéčkem a frisbee od kapely Chinaski. Nabízíme vše rovnou pětkrát!
Foto: B2S

Soutěž - Vyhrajte s deníkem Aktualně.cz 5 balíčků kapely Chinaski obsahující dvě trička, CD a frisbee. Chinaski spolu s kapelou Sto zvířat a dalšími vystoupí na putovním festivale Back to School.

Podívejte se na videklip k titulní písni seriálu Vinaři.
Podívejte se na videklip k titulní písni seriálu Vinaři.

Stačí do pondělí (do 11:00) zaslat správnou odpověď na soutěžní otázku uvedenou na konci textu společně s poštovní adresou pro doručení případné výhry na [email protected] s předmětem backtoschool a mít štěstí při losování. Výherce budeme informovat mailem a balíčky zašleme poštou.

Studenti nejen vysokých škol mohou letos zahájit nový akademický rok již na čtvrtém ročníku festivalu Back to School. Jako hlavní bod programu lákají koncerty kapel Chinaski a Sto zvířat.

Mladé talenty a let s kvadrokoptérou

Chinaski letos slaví dvacáté narozeniny. Nadělili si dvě nové skladby Hlavolam a Stížnost, které dobyly žebříčky českých rádií, a nahráli novou desku v Londýně, jež vyjde v polovině října. Na Back to School nebudou chybět známé pecky jako Drobná paralela nebo 1970 stejně jako titulní píseň seriálu Vinaři.

Data konání festivalu Back to School
Autor fotografie: Aktuálně.cz

Data konání festivalu Back to School

  • 25. 9. Plzeň
  • 30. 9. Brno
  • 2. 10. Olomouc
  • 7. 10. Praha
  • 9. 10. České Budějovice

Po boku dvou stálic české hudební scény se ukáží i tři poměrně mladé hudební skupiny - Prague Conspiracy, jež kromě svého alba Renegades představí dvě nové skladby, liberecká kapela Atmo Music vycházející z rapu a Dolls In The Factory, jejichž songy zazněly ve filmu Křídla Vánoc.

Jako další zdroj zábavy poslouží doprovodný program. Návštěvnici si budou moci zalétat s kvadrokoptérou nebo se stanou třeba shooterem na letadlové lodi.

Vstup na festival je zdarma.

Soutěžní otázka

Která z uvedených kapel vystoupila na festivalu t-music Back to School v minulém roce?

A/ Horkýže Slíže
B/ Vypsaná fixa
C/ Tublatanka

 

Právě se děje

Další zprávy