SOUTĚŽ Těšte se na Vybíjenou! Se třemi filmy podle Viewegha

Kultura Kultura
Aktualizováno 16. 2. 2015 10:52
Soutěžte o 3 balíčky DVD s filmy na náměty bestsellerů Michala Viewegha Stačí jen správně odpovědět na soutěžní otázku a výhra může být vaše!
Podívejte se na ukázky z filmu Vybíjená i na záběry z natáčení.

Soutěž - Vyhrajte s deníkem Aktualne.cz tři balíčky DVD s filmy na náměty bestsellerů Michala Viewegha. Každý z výherců získá filmy Nestyda, Účastníci zájezdu a Svatá čtveřice. Nejnovější film podle příběhu známého bestselleristy přijde do kin 12. března s titulem Vybíjená.

Odpověď na soutěžní otázku, kterou najdete na konci textu, posílejte do středy 18. února (do 11:00) na mail [email protected] s předmětem Vybij Viewegha! a pak už stačí jen mít štěstí při losování. Tři výherce budeme informovat mailem, výhra zašleme poštou na adresu, kterou uvedou ve své odpovědi.

Vybíjená je komedie o přátelství, osudových láskách, kráse, ošklivosti a hledání lidského štěstí. Nový film Petra Nikolaeva na motivy bestselleru Michala Viewegha představí divákům v několika časových rovinách příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom (Michal Suchánek, Richard Genzer a Ondřej Sokol), které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte, které se pro ně stává útočištěm podle toho, jak získávají či ztrácejí životní partnerky.

Jejich protipólem jsou dvě ženské hrdinky – třídní kráska Eva (Simona Krainová), která se stane postupně objektem lásky všech spolužáků a ošklivka Hujerová (Simona Babčáková), které schopnost sebeironického nadhledu dává nejen schopnost přežít ve světě krásných, ale najít i vlastní cestu ke štěstí. Lukáš Vaculík si ve Vybíjené zahraje profesora, který Evě významným způsobem vstoupí do života.

Film Vybíjená bude mít premiéru v českých kinech 12. března.

Soutěžní otázka

Jak se jmenuje nový film Petra Nikolaeva podle knihy Michala Viewegha se Simonou Krainovou, Lukášem Vaculíkem, Simonou Babčákovou a Partičkou- Sokolem, Genzerem a Suchánkem v hlavních rolích?
a) Vybití kmotra
b) Vybíjená
c) Vybíjecí léta pod Vlachovkou

 

Právě se děje

Další zprávy