SOUTĚŽ Na Kefíru si vybere každý. Vyhrajte tři lístky!

Kultura Kultura
29. 8. 2014 7:37
Rodinný bejbypankový festival Kefír v Třebovli nabídne hudba různých žánrů a hlasitosti pro všechny generace.
Přijeďte na Kefír!
Přijeďte na Kefír! | Foto: Kefír

Soutěž - Vyhrajte s deníkem Aktuálně.cz dvakrát tři vstupenky na rodinný bejbypankový festival Kefír, který se uskuteční v sobotu 6. září ve středočeské Třebovli nedaleko Prahy.

Stačí odpovědět na soutěžní otázku na konci textu a odpověď zaslat do pondělí 1. září (do 11:00) na mail [email protected] s předmětem Kefír. Výhercům zašleme vstupenky poštou, takže nezapoměňte uvést svou adresu.

Na co se můžou těšit spíš dospělí návštěvníci Kefíru? Určitě na Ivu Bittovou, Tata Bojs, Jiřího Schmitzera či Jamese Harriese, ale také na společné vystoupení Moniky Načevy a Michala Pavlíčka.

Svého druhu ojedinělý festival nabídne ale nejen hudbu, ale také divadlo, filmy, sportovní aktivity, gastronomické zážitky, tvořivé dílny, výstavy a množství unikátních atrakcí, vytvořených pouze a výhradně pro tuto příležitost.

Novinkou je pojízdné pódium pro odvážné hudebníky hrající sólo nazvané Sám jediný, na kterém vedle již zmíněných vystoupí například také Xavier Baumaxa či slavný britský looper The PeteBox. Na hlavní Magnet stejdž pod střechou obřího pruhovaného šapitó zazpívají kromě Tata Bojs i Mňága a Žďorp, Kašpárek v rohlíku, francouzská skupina The Inspector Cluzo a další. Tklivé i rozverné tóny nepočetných i velkých souborů nejrůznějšího zaměření budou znít z modrého nafukovacího stanu – Malé scény. Na tamním pódiu se vystřídají Poletíme, Krásné nové stroje, Už jsme doma, Jananas či Megaphone.

V žánrově rozptýleném programu má šanci si vybrat každý - od nejmenších dětí, školáků, přes teenagery a mladé singls až po rodiče a prarodiče. Dostatek příležitostí pro odpočinek a občerstvení za doprovodu živé pohodové hudby nabídne „klidová zóna“ Obývák kafé. Zkrátka, celý festivalový areál se promění v tvořivý bejbypankový svět, v Zemi Nezemi, ve které se na každém kroku budou dít neuvěřitelné věci!

Návštěvníci festivalu Kefír se do malé středočeské vesničky Třebovle mohou vydat autem, parkování bude možné na vyznačeném parkovišti, zhruba 300 metrů od areálu. Další variantou je doprava vlakem po trati mezi Kolínem a Prahou s následným dojezdem do Třebovle na kole. K dispozici bude kompletní profesionální zázemí, včetně lékařské služby.

Soutěžní otázka:
Letos se koná druhý ročník festivalu Kefír. Odhadněte, kolik lidí přišlo loni na jeho premiéru:
A) 4000
B) 5000
C) 7000

 

Právě se děje

Další zprávy