SOUTĚŽ Chcete pivo, sluchátka a lístky na 48hodinové filmy?

11. 9. 2014 8:11
Vyhrajte lístky na sobotní promítání vítězných soutěžních filmů 48 Hours Film Project v pražském kině Aero.
Ilustrační foto.
Ilustrační foto. | Foto: Profimedia.cz

Soutěž - Vyhrajte s deníkem Aktuálně.cz dva lístky na promítání filmů 48 Hours Film Project a navrch ještě dvě balení piva Fénix a sluchátka Urbanears Plattan Pumpkin.

Stačí odpovědět správně na soutěžní otázku na konci textu a odpověď poslat do pátku (12. 9. do 13:00) na mail [email protected] s předmětem 48 Hours Film Project. Vítěze budeme informovat mailem, jeho jméno bude zapsané na guestlistu projekce soutěžních a tedy i vítězných filmů, která se uskuteční v sobotu 13. září v kině Aero v Praze.

48 Hours Film Project je největší časově omezená tvůrčí filmová soutěž na světě. Účastníci mají za úkol během 48 hodin na základě dané rekvizity, postavy a jedné řádky dialogu natočit krátký film.

Minulý víkend tak natáčelo 84 týmů krátký film, kde se musela objevit postava Bartoloměj nebo Berta Nosovad/ová světoběžník, rekvizita deštník a musela také zaznít replika Na to by přišel jenom génius.

V porotě, který vyhodnotila nelepší snímky, zasedl herec a režisér Jiří Mádl, ředitel České Televize Art Tomáš Mottl a také Pavlina Saward z agentury Driven by Creatives.

Vítězný film soutěže bude vyhlášen na konci projekce v kině Lucerna. Dostane nejen roční zásobu piva Fénix, novou kameru a další ceny, ale jejich film se bude promítat přímo v Hollywoodu!

Soutěžní otázka:

Kolikátý ročník 48 Hours Film Project se letos v Praze uskutečnil?

 

Právě se děje

Další zprávy