Robert De Niro: Teď už nemůžu Trumpa praštit, je prezident. Musím to respektovat

mad
11. 11. 2016 8:49
Americký herec Robert De Niro před několika týdny zveřejnil kritické video vůči Trumpovi a řekl, že má chuť ho praštit. V talk-show Jimmyho Kimmela řekl, že nyní to nepřipadá v úvahu a že prezidentskou pozici musí respektovat.
Foto: Ondřej Besperát

Robert De Niro v talk-show Jimmyho Kimmela řekl, že teď už Trumpa praštit nemůže, protože se stal prezidentem USA, píše web deníku The Guardian.

Americký herec začátkem října zveřejnil video, ve kterém republikánského kandidáta označil za "idiota, národní katastrofu, ostudu pro tuto zemi a hlupáka". Dodal také, že by Trumpovi rád dal pěstí.

Kimmel se De Nira ve svém pořadu zeptal: "Máte stále v plánu praštit Donalda Trumpa? Teď vás za to můžou zatknout, si myslím."

Herec odpověděl: "Teď to nemůžu udělat, je prezidentem. Musím respektovat tu pozici. Musím počkat a uvidíme, co udělá, jak bude řešit určité věci."

De Niro také řekl, že v řadě měst se konají protesty, protože je zde hodně lidí, kteří jsou nespokojení. Moderátor se poté zeptal, jaký smysl vlastně protesty mají, a připomněl, že Obama řekl, že jsme nyní všichni jeden tým. Dodal, že občas si spoluhráči dají ránu, na což De Niro reagoval slovy: "Možná to udělá, až ho uvidí".

 

Právě se děje

Další zprávy