FOTO Mel Gibson si přijel pro nahou holku s koulí

Karlovy Vary na startu devětačtyřicátého ročníku. Mel Gibson si přijel pro Křišťálový glóbus.
Ano, dostal globus.
Mel Gibson. "Je to můj životní sen dostat nahou holku s koulí," řekl na slavnostním ceremoniálu
Díky, včera jsem byl ještě v Novém Mexiku.
Když Gibson převzal cenu, překvapivě si postěžoval a uvedl, že ho let do Varů vyčerpal. "Ještě včera jsem byl 15 tisíc kilometrů odtud, navíc mě cestou na letiště chytly zuby, takže jsem ve tři ráno skončil na ambulanci - ale nikdy bych si festival nenechal ujít," řekl.
Foto: Anna Vedralová
Kultura Kultura
Aktualizováno 4. 7. 2014 20:31
Karlovarský festival zahajuje svůj devětačtyřicátý ročník. Největší hvězdou večera je herec Mel Gibson. Podívejte se.

Fotogalerie - Odpoledne přiletěl na karlovarské letiště hollywoodský herec Mel Gibson. Po sedmé hodině večer převzal v hotelu Thermal, který se změnil na festivalový palác, Křišťálový globus za celoživotní přínos kinematografii.

Své fanoušky pozdraví ještě kolem 23. hodiny večer před promítáním kultovního akčního snímku Šílený Max (Mad Max) v karlovarském letním kině.

V sobotu pozdě večer uvede ve Velkém sále Thermalu svůj poslední režisérský opus Apocalypto (2006), které se zaobírá ztvárněním záhady zániku starobylé říše Mayů.

Před sobotní projekcí v Thermalu bude Gibson hostem pořadu Marka Ebena Na plovárně, který se bude mimořádně natáčet za účasti 1200 diváků. Obraz ze tří televizních kamer bude přenášen na velké plátno.

 

Právě se děje

Další zprávy