Žebřík vyhlásí nejlepší muzikanty, láká na Müllera i Fixu

Magazín Magazín
9. 3. 2015 13:57
V pátek 13. března proběhne vyhlášení ankety Žebřík 2014, kde vystoupí Richard Müller, Aneta Langerová, Ondřej Brzobohatý či Vypsaná fixa.
Meky Žbirka na koncertu na loňském Žebříku
Meky Žbirka na koncertu na loňském Žebříku | Foto: Petr Tibi

Praha - Za asistence moderátorů Tomáše Hanáka a Báry Polákové bude předáno 27 cen v devíti kategoriích, a to na základě dvouměsíčního hlasování fanoušků na webu Anketazebrik.cz.

Kandidátů na zisk bronzových sošek, jejichž autorem je opět sochař Václav Česák, je celá řada: např. Chinaski, Kryštof, Lucie, Mandrage, Vypsaná fixa, Imodium, David Koller, Michal Hrůza, Celeste Buckingham, Ewa Farna, Jana Kirschner, Lenka Dusilová a další. 

Žebřík 2014
Žebřík 2014 | Foto: Petr Tibi, iReport.cz

Chybět nebude ani speciální ocenění magazínu iREPORT, které v předchozích letech získaly osobnosti jako Miro Žbirka, Chinaski, Tata Bojs, David Koller, Dan Bárta, Glenn Hughes, Ashley Slater nebo Michal Pavlíček.

Koncertnímu programu dominuje exkluzivní vystoupení Richarda Müllera, který v posledních letech slaví úspěch hlavně s projektem Hlasy. Do Plzně však přijede s kompletní kapelou a svým best of: "Zahrajeme náš klasický ‘festivalový‘ repertoár, který je složen z největších hitů. Trochu ho samozřejmě upravujeme podle toho, zda hrajeme na Slovensku nebo v Čechách. Myslím, že všichni diváci si přijdou na své, protože zazní ty největší pecky," dodává slovenský hitmaker.

Během večera vystoupí Sabina Křováková, Aneta Langerová, Ondřej Brzobohatý nebo Vypsaná fixa.

 

Právě se děje

Další zprávy