Martin Chodúr natočil taneční hit léta. Líbí se i Gottovi

jaz
22. 7. 2015 8:42
Zpěvák Martin Chodúr vydal nový videoklip, který natočil ve spolupráci se slovenským DJem. Skladbu označil Karel Gott za hit léta.
Video: YouTube

Praha –  Vítěz talentové soutěže z roku 2009 Martin Chodúr překvapil fanoušky novým videoklipem, který vznikl ve spolupráci s DJem Eddiem Senderem. Skladba se jmenuje Better We Dance a obdivovatele popových, jazzových a rockových skladeb pětadvacetiletého zpěváka překvapí jeho nový taneční styl.

"Eddie mě oslovil s tím, že můj hlas by se na to hodil. Překvapilo mě to, protože jsem se taneční hudbě nikdy nevěnoval. Říkal jsem si ale, proč ne. Mám rád míchání různých stylů,“ řekl zpěvák v rozhovoru pro Dobré ráno na ČT2.

Eddie Sender spolupracoval v minulosti například s Bryanem Adamsem nebo Arminem van Buurenem. Skladba Better We Dance se ale neobjeví na Chodúrově chystaném třetím albu.

Song, v jehož videoklipu se střídají scény z koncertu s projížďkou obou interpretů v bílém mercedesu, pochválil i několikanásobný český slavík Karel Gott. Ten označil ve svém rozhlasovém pořadu Chodúrův počin za hit léta.

"Na někoho to může působit jako komerční věc, ale takhle to vůbec nevzniklo. Bylo to z radosti, že můžu navázat úplně jinou spolupráci,“ řekl mladý zpěvák v Dobrém ránu.

 

Právě se děje

Další zprávy