FOTO Nahá Miley Cyrus a královna Beyoncé pobraly ceny MTV

Beyonce, Jay Z a jejich dcera Blue Ivy. Manžel Beyonce má jasno v tom, že jeho partnerka, je největší postavou současné popkultury.
Beyoncé dostala od MTV cenu za celoživotní dílo.
Její vystoupení bylo každopádně vrcholem předávacího večera.
Beyoncé se snažila potvrdit slova svého manžela při svém dvacetiminutovém vystoupení.
Celkem Beyoncé získala čtyři sošky MTV Video Music Awards a zářila ze všech přítomných nejvíc.
Foto: Reuters
ČTK Reuters Kultura ČTK, Reuters, Kultura
25. 8. 2014 8:55
Podívejte se na předávání cen za nejlepší klipy roku podle MTV. Kdo se letos pokusil o "sexuálně skandální" pohyby? A proč si Miley Cyrus nedošla sama pro sošku?

Los Angeles - Hlavní cenu hudební televize MTV za nejlepší video roku získala Miley Cyrus s klipem k písni Wrecking Ball. Její starší krajanka Beyoncé dostala cenu za celoživotní vliv na popkulturu na MTV a stala se královnou celého večera v Inglewoodu u Los Angeles.

Na rozdíl od loňského předávání cen MTV Video Music Awards zůstala Cyrus tentokrát v hledišti a pro cenu na pódium za sebe poslala svého hosta, který se představil jako bezdomovec Jesse. Před rokem totiž vyvolala  velký poprask svým "twerkováním". Nádech skandálu měl i její vítězný klip z loňského září, v němž se zpěvačka pohupuje nahá na demoliční kouli.

Beyoncé uzavřela celý program téměř dvacetiminutovým vystoupením a v emocionálním závěru se k ní na pódiu připojili manžel Jay Z a dvouletá dcerka Blue Ivy. Od nich pak přijala cenu pojmenovanou na počest slavného zesnulého zpěváka Michael Jackson, Video Vanguard, a Jay Z ji označil za "největší žijící postavu zábavního průmyslu". Beyoncé získala i další tři ceny - mimo jiné za nejlepší spolupráci, ve videu k písni Drunk in Love s Jayem Z.

Pro cenu za nejlepší ženské video si přišla Katy Perry za klip k písni Dark Horse. Britský zpěvák Ed Sheeran dostal ocenění za nejlepší mužské video ke skladbě Sing. Nejlepší rockové video měla podle fanoušků novozélandská zpěvačka Lorde a cenu za nejlepší popový klip přijala Ariane Grande.

Zatímco Cyrus už na červeném koberci řekla, že twerkování nechala, erotických tanečků se divákům dostalo hned na počátku galavečera v podání raperky Nicki Minaj. Ta odzpívala za známých pohybů kyčlemi píseň Anaconda, a když se připojovala k Araianě Grande a Jessie J v písni Bang Bang, otevřel se jí, údajně nedopatřením, zip na šatech.

 

Právě se děje

Další zprávy