Video: Madonna spadla při výstupu na Brit Awards ze schodů

ČTK ČTK
26. 2. 2015 7:43
"Můj krásný plášť byl uvázaný příliš pevně. Nic mě ale nemůže zastavit, láska mi pomohla na nohy," napsala zpěvačka následně na Instagramu.

Londýn - Popová hvězda Madonna šokovala své fanoušky, kteří sledovali její vystoupení na závěr prestižních britských hudebních cen Brit Awards, které se udílely ve středu v Londýně. Hned po prvních taktech písně Living For Love se totiž zhroutila pozadu z několika schodů. Rychle se ale vzpamatovala a pokračovala ve zpěvu. Následně na sociální síti vzkázala, že je v pořádku, informovala agentura AP.

Madonna měla při svém vystoupení na sobě kolem krku zavázaný plášť. Jeden z jejích tanečníků měl podle scénáře za něj zatáhnout a tak jí ho svléknout. Jenže plášť držel natolik pevně, že muž zpěvačku strhl ze schodů. "Můj krásný plášť byl uvázaný příliš pevně. Nic mě ale nemůže zastavit, láska mi pomohla na nohy," napsala Madonna následně na Instagramu. "Děkuji za všechna přání. Jsem v pořádku!" dodala.

Během ceremonie vystoupili například i raper Kanye West či zpěvačka Taylor Swift. Dvě ocenění pro nejlepšího britského zpěváka a album získal Ed Sheeran. Stejný počet cen si odnesl i soulový zpěvák Sam Smith - za objev roku a za celosvětový úspěch.

 

Právě se děje

Další zprávy