Prahu čeká páteční hiphopová horečka. Zahrají Kontrafakt, Pio Squad i Moja Reč

Kultura Kultura
22. 9. 2015 12:41
Česká metropole zažije v pátek 25. září pořádnou porci hiphopové zábavy. Ve dvou klubech vystoupí slovenské kapely Kontrafakt a Moja Reč, které podpoří svými koncerty jihlavští Pio Squad a liberecký raper Paulie Garand.
Patrik "Rytmus" Vrbovský.
Patrik "Rytmus" Vrbovský. | Foto: Branislav Šimončík

Praha – Před prodlouženým svatováclavským víkendem čeká Prahu dvojice hiphopových koncertů, na kterých se představí ta nejzajímavější jména česko-slovenské scény.

V holešovickém klubu SaSaZu zahrají na podporu filmu Sídliskový sen piešťanští Kontrafakt, tedy kapela rapera Patrika Rytmuse Vrbovského a hlavního aktéra dokumentu, který vidělo v kinech už více než sto tisíc diváků. Koncert Kontrafaktu podpoří liberecký raper Paulie Garand nebo zpěvačka Ales známá z projektu Podzemgang.

Na druhém břehu Vltavy se v novém smíchovském klubu Uhelna představí kapela slovenská kapela Moja Reč, kterou tvoří rapeři Supa a Delik. Oba se rovněž úspěšně věnují sólové tvorbě. Součástí vystoupení, které bude řídit DJ Jozef Engerer, bude i akustický blok s kytarou. Druhou skupinou, která v Uhelně zahraje, budou jihlavští Pio Squad, kteří se po kratší odmlce opět vrací na koncertní pódia.

Kontrafakt - Keď Jazdíme My
 

Právě se děje

Další zprávy