Obrazem: Kylie Minogue předvedla v O2 areně lascivní show

Obrazem: Kylie Minogue předvedla v O2 areně lascivní show
Po vystoupení předskokanů, kterými byla anglická houseová dvojice mladých producentů Third Party, zahájila Minogue svoji show novou skladbou Les Sex.
Na koncertě se podle pořadatelů sešlo přes 6 tisíc diváků.
Kylie Minogue se do Prahy vrátila po dvou letech, kdy byla pražská O2 arena jednou ze zastávek při turné Aphrodite: Les Folies Tour.
Vystoupení doprovázené bohatými laserovými efekty dostalo postupně přítomné do varu.
Foto: HN - Lukáš Bíba
ČTK ČTK
22. 10. 2014 9:00
Kylie Minogue se po dvou letech vrátila do Prahy. Přivezla s sebou nové písně a rockově laděnou show překypující laserovými efekty.

Praha - Výpravnou show, často s erotickým podtextem, v úterý v pražské O2 areně předvedla australská zpěvačka Kylie Minogue. Pražské vystoupení bylo součástí evropského turné k letošnímu albu Kiss Me Once.

Podle pořadatelů se na koncertě sešlo přes 6 tisíc návštěvníků, kteří se vedle novinek dočkali i starých písní včetně hitu The Loco-Motion. Do české metropole se Minogue na stejné místo vrátila po dvou letech od své zastávky při Aphrodite: Les Folies Tour.

Minogue zahájila koncert novou skladbou Les Sex. Po první lascivněji laděné části koncertu, kdy zpěvačku na pódiu obklopovali provokativně oblečení tanečníci a obrázky smyslných rtů a srdíček, jej Minogue proměnila z barevné disco party ve spíše černobílou rockově zabarvenou show.

Rockovější část zahájila převzatou skladbou Need You Tonight z repertoáru skupiny INXS, s jejímž tragicky zahynulým zpěvákem Michaelem Hutchencem pojil Minogue dvouletý milenecký vztah. Vystoupení doprovázené bohatými laserovými efekty dostalo postupně přítomné do varu a při hitu Can't Get You Out of My Head již velká část diváků tančila.

Před závěrem Minogue divákům nabídla a capella útržky svých hitů Je Ne Sais Pas Pourquoi, In Your Eyes, I Believe in You nebo Come into My World. Koncert zakončil přídavek v podobě nového singlu Into The Blue, který se po vydání vyšplhal na dvanáctou příčku hitparád.

Koncertní turné začalo ve Velké Británii a zahrnuje 31 vystoupení v 15 zemích, včetně 12 koncertů ve Velké Británii a Irsku.

 

Právě se děje

Další zprávy