Madonna je stále rebelka, v Praze to ukáže v listopadu

ČTK Magazín ČTK, Magazín
3. 3. 2015 11:49
Americká zpěvačka vystoupí v Praze začátkem listopadu, a to v rámci světového turné Rebel Heart.
Madonna
Madonna | Foto: Reuters

Praha - Americká popová hvězda Madonna vystoupí 7. listopadu v rámci koncertního turné Rebel Heart v pražské O2 areně.  Ceny vstupenek se budou pohybovat od 1150 do 5760 korun.

"Turné na podporu stejnojmenného alba bude zahájeno 29. srpna v Miami. Zatím zpěvačka uvedla jen 35 termínů svých koncertů v Evropě a Severní Americe. Další termíny v Austrálii a Asii budou následovat," uvedl Petr Novák ze společnosti Live Nation.

Madonnino turné navazuje na vydání alba Rebel Heart, které bude v Česku, Německu a Japonsku k dispozici 6. března.

Tři písně z desky Rebel Heart uspěly v globálním žebříčku iTunes. Mnohonásobná držitelka Grammy si jako aktuální singl vybrala skladbu Living For Love, která se drží na prvním místě hitparády Billboard Dance Charts. Je to Madonnino 44. první místo. Madonna se nedávno představila na The Brits v Londýně a od 16. března se na celý týden objeví v americké Ellen DeGeneres Show.

V Praze Madonna naposledy vystoupila v létě 2009, kdy do přírodního amfiteátru na Chodově přilákala 42 000 diváků. V české metropoli vystoupila poprvé v roce 2006 hned dvakrát, kdy vyprodala tehdejší Sazka Arenu (dnes O2 arenu), kam přišlo celkem 34 000 lidí.

 

Právě se děje

Další zprávy