Hyper Hyper! Němečtí Scooter zahrají na podzim v Praze

ČTK ČTK
19. 6. 2015 13:49
Hvězdy taneční hudby 90. let Scooter vystoupí na podzim v Praze, představí naživo nové album T5C - The Fifth Chapter.
Scooter
Scooter | Foto: www.promiflash.de

Praha – Hvězdy taneční hudby 90. let, německá skupina Scooter, vystoupí letos 13. listopadu v Malé sportovní hale na Výstavišti v pražských Holešovicích. Kapela v čele s frontmanem H. P. Baxxterem představí také své loňské album T5C - The Fifth Chapter.

Po odchodu zakládajícího člena Ricka J. Jordana kapela objevila mladého dýdžeje, klávesistu a producenta Phila Speisera, který prý přinesl do Scooteru novou jiskru. "Ve Philovi jsme našli chlapíka, který je nekompromisně pohroužený do všech nových technologií, že každý náš nový track byl zpočátku něco jako výsledek boxerského zápasu mezi mnou, Michaelem Simonem a Philem v ringu," uvedl Baxxter.

Scooter jsou považováni vedle Tangerine Dream, Kraftwerk, Modern Talking, Rammstein, Scorpions a Boney M za nejúspěšnější německou skupinu. Za 30 miliónů prodaných nosičů získali na 90 zlatých a platinových desek a zaznamenali 23 hitů v první desítce německé hitparády. V České republice vystoupili několikrát, například v roce 2011 jako hlavní hvězdy festivalu Benátská noc v Malé Skále na Jablonecku.

Scooter - Hyper Hyper | Video: YouTube
 

Právě se děje

Další zprávy