Nádorové onemocnění Karla Gotta zcela vymizelo. Mám velkou radost, vracím se do života, říká zpěvák

ČTK ČTK
Aktualizováno 18. 3. 2016 16:40
Nádorové onemocnění Karla Gotta podle pátečních vyšetření zcela vymizelo. Zpěvák prodělal poslední chemoterapii koncem února. I průběžné výsledky ukazovaly, že nádorové onemocnění ustoupilo. V péči lékařů byl populární zpěvák od loňského listopadu do konce února. "Mám obrovskou radost, protože dnešní výsledky posílily mou naději, že se opět vracím do života," uvedl zpěvák s tím, že ho nyní čeká rekonvalescence a rehabilitace.
Karel Gott
Karel Gott | Foto: Facebook / Karel Gott

Nádorové onemocnění Karla Gotta podle pátečních vyšetření zcela vymizelo. Zpěvák prodělal poslední chemoterapii koncem února.

Gott dnes absolvoval v nemocnici plánované finální vyšetření. Podstoupil magnetickou rezonanci a CT, sdělila dnes ČTK jeho mluvčí Aneta Stolzová.

"Mám obrovskou radost, protože dnešní výsledky posílily mou naději, že se opět vracím do života. Nyní mě samozřejmě bude čekat velmi důležitá rekonvalescence. Pravidelně budu docházet na kontroly v nemocnici, ale na co se těším nejvíc, je, že pozvolna začnu s hlasovou rehabilitací. Právě s ohledem na mé onemocnění musím zvážit, kam až budou moje síly stačit," uvedl Gott ve svém prohlášení.

I průběžné výsledky ukazovaly, že nádorové onemocnění ustoupilo. V péči lékařů byl populární zpěvák od loňského listopadu do konce února. Lékaři začátkem loňského listopadu oznámili, že u Gotta diagnostikovali takzvaný Non-Hodgkinův lymfom. Zjistili to při operaci náhlé příhody břišní, které se zpěvák podrobil několik dní předtím v Institutu klinické a experimentální medicíny. Zpěvák ihned zahájil cílenou onkologickou léčbu.

Tomáš Ortel se pohybuje na hraně, ale k porušení hranice nedošlo, říká Těšínský. Mattoni podle Nováka radost nemá, do výběru ale zasahovat nemůže. | Video: Filip Horký
 

Právě se děje

Další zprávy