FOTO Justin Timberlake ukázal Praze, kdo je králem popu

Justin Timberlake poprvé v Praze.
Chvíli před začátkem bylo vidět napjaté očekávání ve tvářích natěšených fanoušků popového idolu.
Efektní nástup podpořila projekce ve stylu alba a hudebníci, kteří na jeviště vyjeli z prostoru pod pódiem na výsuvných plošinách.
Timberlake v Praze rozjel dvouhodinovou show s více než desítkou hudebníků označených jako The Tennessee Kids, čtyřmi vokalisty a šesti tanečníky.
Scéna byla prostá, o to víc vystupovala energie Timberlakeova zpěvu.
Foto: Vojtěch Marek
Vojtěch Marek Kultura ČTK Vojtěch Marek, Kultura, ČTK
3. 6. 2014 23:48
První český koncert hudebníka a herce Justina Timberlakea vidělo patnáct tisíc fanoušků ve zcela vyprodané O2 areně. I v Praze ho vítalo nefalšované nadšení.

Fotogalerie - Hudebník, producent, scenárista a herec Justin Timberlake se v úterý představil ve vyprodané O2 areně. V Praze se zastavil na The 20/20 Experience World Tour, které následuje po celosvětovém úspěchu alba The 20/20 Experience a jeho pokračování The 20/20 Experience - 2 of 2.

Koncert hudebníka ověnčeného třemi cenami American Music Awards, včetně kategorie pro nejoblíbenějšího pop/rockového mužského umělce, podle pořadatelů navštívilo 15 tisíc lidí.

Timberlake nabídl dvouhodinovou show se zhruba třemi desítkami skladeb. Kromě posledních singlů Mirrors nebo Take Back The Night došlo i na starší hity jako What Goes Around... Comes Around z alba FutureSex/LoveSounds z roku 2006.

Alba The 20/20 Experience se prodalo více než čtyři miliony nosičů po celém světě. Šlo o nejúspěšnější mužský albový debut za posledních pět let a zároveň o nejprodávanější digitální debut v historii Spojených států od mužského umělce.

Timberlake se do povědomí posluchačů dostal jako člen chlapecké skupiny 'N Sync. V roce 2002 vydal první sólové album nazvané Justified. Založil také vlastní nahrávací společnost Tenman Records a oděvní značku William Rast.

Fanoušci vyhledávají i hollywoodské filmy, v nichž Timberlake hraje. V poslední době se staly úspěšnými například tituly Vyměřený čas nebo Hra na hraně, ve vedlejší roli se mihl i ve snímku bratří Coenů V nitru Llewyna Davise.

 

Právě se děje

Další zprávy