ABBA chystá novou show. Skupina ožije skrz virtuální stroj času

mad
28. 10. 2016 11:00
Skupina ABBA se pravděpodobně již dohromady nedá, ale představí se mladým divákům skrze virtuální realitu. Nový projekt zahrnující nejnovější technologie by měl mít premiéru v roce 2018.
Setkání skupiny po letech
Setkání skupiny po letech | Foto: Twitter

Není příliš pravděpodobné, že ABBA znovu veřejně vystoupí, ale našla způsob, jak se vrátit do záře reflektorů, píše deník The Guardian.

Čtyři měsíce poté, co skupina vystoupila na soukromém gala večeru ve Stockholmu, oznámila, že chystá novou show, která bude "virtuální a živým zážitkem".

Projekt vzniká se slavným producentem Spice Girls Simonem Fullerem a společností Universal Music Group. Lákají na "dechberoucí počin, který využije nejnovější digitální technologie a virtuální reality, které umožní nové generaci fanoušků vidět, slyšet a cítit skupinu způsobem dosud nepředstavitelným."

Benny Andersson z ABBY řekl: "Jsme inspirováni neomezenými možnostmi, které budoucnost skrývá, a jsme nadšeni, že můžeme být součástí vytváření něčeho nového a dramatického. Stroj času, který zachycuje esenci toho, kým jsme byli. A jsme."

Zpěvačka Frida Lyngstad dodala, že fanoušci všude po světě je žádají, aby se dali dohromady. "Doufám, že tento nový výtvor je nadchne tak jako mě."

Přesné detaily projektu budou oznámeny v roce 2017 a zahájení je plánováno na rok 2018.

 

Právě se děje

Další zprávy