Hlasovat pro Trumpa je jako "promasturbovat si cestu do pekla", řekl herec Sean Penn

mad
29. 9. 2016 16:12
Americký herec Sean Penn se v noční talk-show vyjádřil ke kandidátům na prezidentský post. Hillary Clintonová je dle jeho slov jedinou správnou volbou. Hlasování pro Trumpa přirovnal k "promasturbování se do pekel".
Sean Penn ve filmu Gangster Squad – Lovci mafie
Sean Penn ve filmu Gangster Squad – Lovci mafie | Foto: Warner Bros.

Americký herec a režisér Sean Penn přirovnal hlasování pro Donalda Trumpa k "promasturbování se do pekel". Upozornil na to web deníku The Guardian.

Herec je svým negativním postojem k republikánskému kandidátovi známý a vyjádřil se k němu v minulosti již několikrát.

V úterý večer byl hostem noční talk-show Stephena Colberta, v níž propagoval svou novou komediální audio-knihu "Bob Honey Who Just Do Stuff", kterou namluvil. Poté se rozhovor stočil k pondělní debatě prezidentských kandidátů.

Penn řekl, že se nedíval, neboť se podle jeho slov jednalo spíše o společenskou debatu: "Nemyslím, že zde probíhá politická debata," prohlásil.

Když chtěl popsat, jaké má volič možnosti, začal parafrázovat pasáž z audio-knihy: "Jsou dvě možnosti. Buď se rozhodnete odstřihnout od lásky ke svým dětem, pomočíte strom a ukážete, že máte moc pomočit strom. Nebo můžete jít ven a hlasovat pro někoho jako Hillary Clinton, ke které pak můžete vznášet námitky a podporovat ji, což je jediná cesta, jak může prezident být úspěšný. A vydržíte to čtyři roky, nebo se můžeme promasturbovat do pekel s chlapem, který vypadá jak blonďatý kouzelník."

Moderátor Colbert reagoval slovy: "Jestli narážíte na Trumpa, tak si myslím, že se nemůže promasturbovat do pekla, protože má příliš malé ruce." Na to Penn s úšklebkem odpověděl: "Pasující proporce".

Penn se naposledy objevil na plátnech kin loni ve filmu Gunman: Muž na odstřel režiséra Pierra Morela. Letos propůjčil svůj hlas v animované komedii Angry Birds ve filmu.

Na filmovém festivalu v Cannes představil svůj nejnovější snímek The Last Face, který režíroval a v němž hrají Charlize Theronová, Javier Bardem a Jean Reno. Kritici film označili za propadák.

Oba uchazeči o Bílý dům se mají z historie čemu přiučit, ať už v pozitivním, nebo v negativním smyslu, tvrdí šéfredaktor Aktuálně.cz Pavel Tomášek. | Video: Pavel Tomášek
 

Právě se děje

Další zprávy