WHAT THE FILM Kanál, okraj, spodina a nehybná prázdnota

WTF
19. 4. 2014 18:31
Podívejte se na třetí díl videomagazínu What the Film.
Podívejte se na třetí díl filmového magazínu What the Film.

What the Film - Další díl videomagazínu Aktuálně.cz o filmu s názvem What The Film přináší mediální ohlas aktuálně diskutovaného dokumentu Dělníci bulváru z cyklu Český žurnál. Režisér Vít Klusák v něm pozoruje svět jednoho z největších bulvárních webů a jeho šéfredaktora Pavla Novotného. Film rozpoutal kontroverzní reakce, jejichž souhrn najdete v novém dílu WTF.

„Téma třetího dílu What The Film se věnuje kanálu, ať už reflexí mediálního ohlasu Dělníků bulváru, tak i představením nového klipu Bony a klid 2. Zároveň proti sobě stavíme protipóly chladných marketingových kanceláří v novém kraťasu Expert a světa sociálního okraje ve videoklipu ostravské kapely,“ říká Pyry Harju, scénárista projektu What The Film.

Krátký film Expert představuje scénu z jednání marketingových odborníků. Chladné kanceláře, kde vládnou nesmyslná zadání a lidé, kteří ničemu nerozumí. Dynamický střih na tyto marketingové odborníky se strnulými či tupými výrazy v chladném prostředí vytváří dojem nehybné prázdnoty.

Naopak nový videoklip kapely Schwarzprior Železem rty je těkavým pohledem do živelného světa na okraji normální společnosti.

 

Právě se děje

Další zprávy